Hesabım
    X-Men: Apocalypse'in Sinopsisi Yayınlandı!

    Sevilen fantastik serinin son yapımının konusu resmi olarak açıklandı.

    20th Century Fox ve Mars Chocolate North America'nın işbirliğine varıp M&M çikolataları ve merakla beklenen X-Men: Apocalypse filmi arasında ortaklık kurması, X-Men serisi hayranlarına sevinçli bir haber getirdi.

    Ortaklığın duyurulduğu basın toplantısında Magneto ve Storm şeklindeki M&M fotoğraflarının yanı sıra merakla beklenen X-Men: Apocalypse filminin sinopsisi de yayınlandı. İnsanlığın tarihinden beri Tanrı olarak görülen, gelmiş geçmiş en güçlü mutant olan Apocalypse'i seyirciye tanıtacak olan yapım ölümsüz mutantın yüzyıllık uykusundan uyandıktan sonra Magneto'nun öncülüğünü ettiği güçlü bir mutant ekibiyle birleşerek insanlığı dünyadan silme ve dünyanın yönetimini yeniden Apocalypse'e verme çabasını anlatıyor. Dünya yokolmanın eşiğine gelmişken Raven, Profesör X'in de yardımıyla genç bir mutant ekibine önderlik ederek dünyayı yıkımdan kurtarmaya çalışıyor.

    Profesör X rolünde James McAvoy, Magneto rolünde Michael Fassbender, Raven rolünde Jennifer Lawrence ve Beast rolünde Nicholas Hoult'un yanı sıra Quicksilver rolünde Evan Peters, Moira MacTaggert rolünde Rose Byrne ve Havok rolünde Lucas Till de seriye geri dönüyor. Kadroya yeni katılan isimler ise Storm rolünde Alexandra Shipp, Jean Grey rolünde Sophie Turner, Angel rolünde Ben Hardy, Cyclops rolünde Tye Sheridan, Psylocke rolünde Olivia Munn ve Jubilee rolünde Lana Condor oluyor. Filmin kötü mutantı Apocalypse rolünü ise Oscar Isaac üstleniyor.

    Bryan Singer imzalı X-Men üçlemesinin son filmi olan X-Men: Apocalypse 27 Mayıs 2016'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top