Hesabım
    Geniş Aile Yerli Box Office'i Fethetti!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye9-11 Ekim haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin yerli filmleri Hollywood yapımlarına tercih ettiğini gösterdi.

    Bu haftanın listesinin galibi henüz vizyondaki ilk haftasını kutlayan Geniş Aile: Yapıştır! oldu. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması ilk haftasında 124.530 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film 2. haftasında 84.602 bilet satışı ile listeye başarılı bir giriş yaptı. Listenin 3. filmi ise yerli komedi yapımı Kara Bela oldu. Geçtiğimiz haftanın galibi olan Burak Aksak imzalı yapım 4. haftasında 65.520 bilet satışı ile 3. sıraya geriledi.

    Listenin 4. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli romantik komedi yapımı Hayat Öpücüğü aldı. Ali Sunal ve Hatice Şendil başrollü yapım ilk haftasında 55.523 seyirci ile buluştu. Sevilen Labirent serisinin 2. filmi Labirent: Alev Deneyleri box office listesinde bu hafta 5. sıraya geriledi. Başrollerini Teen Wolf dizisinden tanıdığımız Dylan O'Brien, Hollywood'un gelecek vadeden yıldızı Thomas Brodie-Sangster ve Skins'in Effy'si Kaya Scodelario'nun paylaştığı yapım 4. haftasında 52.856 bilet sattı. Genç kadrolu Hollywood yapımını ise Fransız yapımı animasyon Küçük Prens izledi. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonunda 42.005 seyirci ile buluştu. Listenin 7. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli yapım Kafes aldı. 80 Darbesi dönemini işleyen Mahmut Kaptan imzalı dram yapımı 2. haftasında 34.408 bilet rakamına ulaştı. Turgay AtalayBarış Küçükgüler ve İsmail Hacıoğlu başrollü yerli dram filmi 2. hafta içinde toplam 134.634 seyirci ile buluşmuş oldu.

    Listenin 8. sırasında ise vizyondaki 6. haftasını kutlayan Çılgın Hırsız serisi ile tanıştığımız küçük, sarı minyonların bağımsız macerası Minyonlar takip etti. Küçük, sarı kahramanlarımızın New York'ta geçen macerasını işleyen yapım geçtiğimiz haftasonu 28.763 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasında ise yerli komedi yapımı Yok Artık! yer aldı. Özellikle zengin oyuncu kadrosunda yer alan Erkan Kolçak KöstendilÇağlar ÇorumluAlgı EkeŞebnem BozokluDemet Evgar ve Serkan Keskin isimleriyle dikkat çeken yapım vizyondaki 3. haftasında 28.592 seyirci ile buluşurken, eğlenceli komedi yapımını ise Hasan Karacadağ'ın sevilen yerli korku serisinin 18.536 bilet rakamına ulaşan son filmi Dabbe 6 izledi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top