Hesabım
    Charlize Theron The Gray Man Kadrosunda mı?

    ünlü yıldızın The Gray Man'de karşı cinsiyetten bir karakteri canlandıracağı iddia edildi.

    Mark Greaney’nin 2009 imzalı romanı The Gray Man'den beyazperdeye uyarlanacak olan aynı adlı film için oyuncu arayışı hızla devam ediyor.

    The Tracking Board'ta yer alan habere göre Greaney’nin eski CIA ajanı-yeni suikastçi Court Gentry karakterini işleyen ilk romanının başrolü bir erkek değil bir kadın olacak. Mad Max: Fury Road'un Akademi ödüllü yıldızı Charlize Theron başrol için düşünülen isimler arasında en başta geliyor. Eğer Theron rolü alırsa ilk defa karşı cinsiyetten bir rolü canlandıracak. Filmin senaryosu Kaptan Amerika Kış Askeri'nin yönetmen koltuğunda oturan Joe ve Anthony Russo imzalı olacak. Henüz filmin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı ise belirsizliğini koruyor.

    Film imkansız hedefleri öldürebilmesiyle ün kazanan acımasız kiralık katil Court Gentry'yi temel alıyor. İşlerini sessiz sedasız hallederek geçimini sürdüren Court Gentry'nin artık yetersiz olduğuna karar veren kimi kişiler Gentry'yi ortadan kaldırmak için uğraşırken, Gentry de hayatta kalabilmek için mücadele verecek. Filmin vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top