Hesabım
    Yerli Box Office'in Galibi Değişmedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 16-18 Ekim haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin yerli filmleri Hollywood yapımlarına tercih ettiğini gösterdi.

    Bu haftanın listesinin galibi geçtiğimiz hafta da olduğu gibi Geniş Aile: Yapıştır! oldu. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 2. haftasında 108.195 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasını ise Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film vizyondaki 3. haftasında 66.907 bilet satışı ile listeye başarılı bir giriş yaptı. Listenin 3. filmi ise yerli komedi yapımı Kara Bela oldu. Burak Aksak imzalı yapım 5. haftasında 44.829 bilet satışı ile geçtiğimiz haftaki sırasını korumayı başardı.

    Listenin 4. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli romantik komedi yapımı Yaktın Beni aldı. Uğur YücelSarp ApakMeltem Cumbul başrollü yerli komedi yapımı ilk haftasında 42.598 seyirciye ulaşırken, listenin 5. sırasını ise Hayat Öpücüğü aldı. Ali Sunal ve Hatice Şendil başrollü yapım 2. haftasında 41.112 seyirci ile buluştu. Eğlenceli romantik komedi yapımını ise Fransız yapımı animasyon Küçük Prens izledi. Vizyondaki 4. haftasını kutlayan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonunda 31.934 seyirci ile buluştu. Sevilen Labirent serisinin 2. filmi Labirent: Alev Deneyleri box office listesinde bu hafta 7. sıraya geriledi. Başrollerini Teen Wolf dizisinden tanıdığımız Dylan O'Brien, Hollywood'un gelecek vadeden yıldızı Thomas Brodie-Sangster ve Skins'in Effy'si Kaya Scodelario'nun paylaştığı yapım 5. haftasında 31.404 bilet sattı.

    Genç kadrolu Hollywood yapımını ise listenin 8. sırasında yer alan Minyonlar takip etti. Çılgın Hırsız serisi ile tanıştığımız küçük, sarı minyonların bağımsız macerası 7. haftasında 18.055 kişiye ulaştı. Listenin 8. sırasında 16.268 gişe rakamı ile vizyondaki ilk haftasını kutlayan animasyon yapımı My Little Pony: Arkadaşlık Oyunları yer alırken listenin son sırasını yerli yapım Kafes aldı. 80 Darbesi dönemini işleyen Mahmut Kaptan imzalı dram yapımı 4. haftasında 15.905 bilet rakamına ulaştı. Turgay AtalayBarış Küçükgüler ve İsmail Hacıoğlu başrollü yerli dram filmi 3 hafta içinde toplam 170.421 seyirci ile buluşmuş oldu.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top