Hesabım
    Jack Reacher 2'nin Çekimleri Başlıyor!

    Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı ve ilk filmi ile izleyiciden olumlu notlar alan Jack Reacher 2'nin çekimleri başlıyor.

    The Way of the Gun ve Görevimiz Tehlike 5' in yönetmeni Christopher McQuarrie'nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu Jack Reacher, 2012 yılında vizyona girmiş ve genel izleyiciden oldukça iyi eleştiriler almıştı. Lee Child ismini mahlas olarak kullanan İngiliz yazar Jim Grant'ın 2005 tarihli One Shot adlı suç gerilim kitabı serisinden uyarlanan filmde Jack Reacher rolüyle Tom Cruise'u izleme fırsatımız olmuştu.

    Roman Reacher'ın ABD Ordusu Askeri Polis Teşkilatı'nın karargahına gidip eski komutanının tutuklandığnı öğrenmesiyle gelişiyor. Filmin kadın karakterini ünlü televizyon serisi How I Met Your Mother'ın Robin'i Cobie Smulders'ın canlandıracağı konusundaki spekülasyonlarsa halen devam ediyor.

    İlk filmin ardından seyirciden olumlu geri dönüşler alan yapımcı şirket, devam filmi için kolları sıvamıştı. Nihayet Jack Reacher'ın devam filmi için çalışmalar başladı. Bu sefer yönetmenlik koltuğunda ise tecrübeli yönetmen Edward Zwick oturuyor. Son Samuray, Kanlı Elmas, Defiance, Aşk Sarhoşu gibi filmlerin yönetmeni olan Zwick, filmin çekimlerine başladı. New Orleans'ta çekimleri devam edecek olan Jack Reacher 2'nin, 21 Ekim 2016'da vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top