Hesabım
    McClane ve Luc Besson

    Zor Ölüm'de neler oluyor?<br />

    John McClane'nin emekli olsa da beyazperdeden uzak duramayacağını dolayısıyla Zor Ölüm 4'ün yolda olduğunu ve bütün gelişmeleri duyurmuştuk. Yeniden Fox'un yapımcılığında sinemalara gelecek olan filmle ilgili dedikodular Hollywood'u kasıp kavuruyor.

    Moviehole'ün bildirdiğine göre filmin yapımcıları nihayet masa başına oturmuş ve Zor Ölüm'le ilgili tartışmalar başlamış. Fox'tan gelen dedikodulara bakılırsa aday yönetmenler içinde listenin başında, bizzat Bruce Willis'in isteğiyle, Luc Besson oturuyor.

    Proje ilk gündeme geldiğinde filmle ilgili John McTiernan'ın adı anılmıştı ancak aradan uzun bir zaman geçti ve yönetmen adayları yeniden değerlendirilmeye başlandı.

    Senaristlerin senaryoya Katrina Kasırgası'yla yerle bir olan New Orleans'ı ekleme fikri yapımcıların yüzünü pek güldürmemiş. Ana teması bilgisayar korsanları olan Zor Ölüm 4'te New Orleans'ın görünmesinin çok sempatik olmayacağına dair görüşler ağırlık kazanmış ve bu bölümün senaryodan çıkartılması istenmiş.

    Filmin ağırlıklı olarak Montreal'de çekileceğine dair dedikodular da ekibe Kanada biletlerini aldıracak gibi görünüyor.

    Willis'in isteği gerçekleşir ve Besson, Zor Ölüm 4'ün başına geçer mi beraber göreceğiz. Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin gelişmelerden ilk sizin haberiniz olsun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top