Hesabım
    Marty McFly’ın Ayakkabıları Satışa Hazır!

    Ünlü ayakkabı markası Nike, Geleceğe Dönüş filminde Marty McFly’ın giydiği ayakkabıların aynısını tekrar üretip 2016'da satışa sunmaya hazırlanıyor.

    Geleceğe Dönüş hayranları ve sinemaseverlerin çoğu 21 Ekim 2015 tarihinin önemini biliyordur. Marty McFly'ın zamanda yolculuk yapıp geleceğe gittiği tarih tam da bu tarihti. İnternetle haşı neşir olan herkes geçtiğimiz gün Geleceğe Dönüş filmine yapılan göndermeleri ve jestleri görmüştür. Malum geçtiğimiz gün Geleceğe Dönüş ve hayranları için önemli, sembolik bir gündü. 

    Ünlü ayakkabı firması Nike, Geleceğe Dönüş filminde Marty McFly'ın kullandığı ayakkabıların aynısını tekrar üretip piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere Nike Mag adıyla filmde görünen ayakkabılar kendi kendilerine bağcıklarını bağlıyor ve kenarlarından ışıklar saçıyordu. 

    Nike firması da Geleceğe Dönüş filmini unutmadı ve 2016 yılında Nike Mag ayakkabılarını satışa sunacağını duyurdu. Kendi kendine bağcıklarını bağlayabilen ayakkabıların satışından elde edilecek olan gelir ise Michael J. Fox 'un Parkinson Hastalığı Araştırma Kurumu'na gidecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top