Hesabım
    Nadide Hayat Sualtında!

    Çağan Irmak'ın yeni filminde sualtı çekimleri yapıldı.

    Çağan Irmak’ın son projesi Nadide Hayat'ın bir bölümü sualtında çekildi. Yaklaşık 50 kişilik reji ekibinin yanı sıra 13 kişilik su altı çekim ekibinin gerçekleştirdiği kayıtlar sırasında Irmak da oyuncularla beraber su altına daldı.

    Demet AkbağSevil AkıYetkin Dikinciler, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Efecan Şenolsun, Irmak Örnek ve Ümit Erlim’in yeraldığı sualtı çekimleri 5 günde tamamlandı. 54 yaşındaki başarılı oyuncuAkbağ önce İstanbul’da özel bir havuzda ön eğitim aldı. Ardından filmin 30 gün süren çekimlerinin son bölümünde Dalyan’da 3 günde 6 dalış gerçekleştirdi. Akbağ çekimlerin ardından “Suyun altında da oynadım ya, ben daha ne isterim” dedi.

    Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği filmde Demet Akbağ’a Yetkin Dikinciler eşlik ederken, kadroda Sevil AkıBatuhan BegimgilÇisem Çancı, Efecan Şenolsun gibi isimler de bulunuyor. Film bir ev hanımının eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi için çıktığı yolculuğun hikayesini anlatıyor. Merakla beklenen yerli yapım 18 Aralık'ta seyirciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Çağan Irmak'tan Yeni Film!
    • Nadide Hayat'ın Çekimleri Dalyan'da Devam Ediyor!
    • Nadide Hayat'ın Çekimleri Tamamlandı!
    • Demet Akbağ ve Çağan Irmak'tan Nadide Hayat Geri Sayımda!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top