Hesabım
    Yerli Box Office'in Galibi Hollywood Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 23-25 Ekim haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin yerli filmleri Hollywood yapımlarını tercih ettiğini gösterdi.

    Bu haftanın listesinin galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan Otel Transilvanya 2 oldu. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film ilk haftasında 96.098 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasında da yine vizyondaki ilk haftasını kutlayan fantastik yapım Son Cadı Avcısı oldu. Vin Diesel'ın başrolünü üstlendiği yapım ilk haftasında 89.087 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise Geniş Aile: Yapıştır! yer aldı. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 3. haftasında 71.039 seyirci ile buluştu. 

    Listenin 4. sırasını ise Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film vizyondaki 4. haftasında 39.492 bilet satışı ile listeye başarılı bir giriş yaptı. Listenin 5. filmi ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan korku yapımı Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu oldu. Sevilen korku serisinin son filmi olan yapım ilk haftasında 35.382 seyirci ile bir araya geldi. Listenin 6. sırasını ise yerli romantik komedi yapımı Yaktın Beni aldı. Uğur YücelSarp ApakMeltem Cumbul başrollü yerli komedi yapımı vizyondaki 2. haftasında 32.491 seyirciye ulaşırken, listenin 7. sırasını ise yerli komedi yapımı Kara Bela aldı. Burak Aksak imzalı yapım 6. haftasında 27.835 bilet satışı ile 351.366 TL hasılat elde etti.

    Listenin 8. sırasını ise romantik yapım Hayat Öpücüğü aldı. Ali Sunal ve Hatice Şendil başrollü yapım 3. haftasında 22.108 seyirci ile buluştu. Anthony HopkinsColin FarrellJeffrey Dean Morgan başrollü Solace vizyondaki ilk haftasında 19.335 seyirci ile buluşarak 9. sırada yer alırken, yeni Hollywood yapımını ise Fransız yapımı animasyon Küçük Prens izledi. Vizyondaki 5. haftasını kutlayan animasyon yapımı geçtiğimiz haftasonunda 14.625 seyirci ile buluştu. 

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top