Hesabım
    Nefesim Kesilene Kadar Filmini Esme Madra Anlattı!

    Esme Madra, Emel Balcı’nın ilk uzun metrajı Nefesim Kesilene Kadar’da kameradan bir saniye olsun çıkmadan dolu dolu bir performans sunuyor. Serap karakterini canlandıran Madra’yla oyuncu olmayı, yazmayı ve biraz da çekmeyi konuştuk…

    Sizinle ilgili çok şey okudum ama mesela oyunculuğa nasıl başladığınızla ilgili pek bir şey duymadım… Oradan başlayalım isterseniz?

    Esme Madra: Okullarda kulüpler olur ya işte tiyatroyla ilgili bir şey olduğunda hep katılıyordum. Bir arkadaşım aslında ablam sayılır, Bilgi’de Sinema Tv yüksek lisansı yapıyordu. Hocalarından bir tanesi Barış Pirhasan. O zaman O da Beni Seviyor filmini çekeceğini söylemiş, o da benim çok hevesli olduğumu bildiği için bana söyledi. 12 yaşında biri aranıyor ve oyuncu olması beklenmiyor. Ben de seçmelere gitmiştim öyle başladı.

    Daha öncesinde dillendirdiğiniz bir şey miydi peki oyuncu olmak istemek?

    Esme Madra: Büyüyünce ne olacaksın sorusuna oyuncu olmak istiyorum diyordum. Ama yaşın 11-12 olduğu için ne kadar ciddiye alınıyordu bilmiyorum. Lisede Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro bölümünde okudum o anlamda şanslıyım diyebilirim. Lisede tiyatroya geçtim ve sonra sorgulamadım, sorgulatacak bir isteksizlik olmadı. Büyük bir tutku ve istekle devam ettim. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top