Hesabım
    Açlık Oyunları'ndan TV Spotu!

    Sevilen serinin merakla beklenen son filminden yeni görüntüler geldi.

    Suzanne Collins’in sevilen fantastik roman serisinden beyazperdeye uyarlanan serinin son filmi Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2'den yeni TV spotu geldi. Heyecanla beklenen filmin yeni görüntüleri de izleyiciyle buluştu.

    20 Kasım 2015'te vizyona girecek olan yapımın başrollerini yine Jennifer LawrenceJosh HutchersonLiam Hemsworth üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Francis Lawrence oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Woody HarelsonElizabeth Banks ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Philip Seymour Hoffman yer alıyor. Vizyona girmesine çok az bir süre kalan filmin bu son videosunda Snow'a karşı savaşın başladığına tanık oluyoruz. Başrolünde yılın en popüler oyuncusu Jennifer Lawrence’ın yer aldığı yönetmenlik koltuğunda ise  Gary Ross’un yer aldığı Açlık Oyunları, 2012 yılına damga vurmuş ve en çok izlenen filmlerden biri olmuştu. 

    Katniss uzaklardaki kasabasının yıkıma uğradığını öğrendiği an durumu görmek için evine geri döner. 'Açlık oyunlarını' kazananların kaldıkları yer hariç tüm kasaba otorite tarafından yerle bir edilmiş, bu felaket ortamında görebildiği tek canlı şey ise kedi Buttercup olmuştur. Katniss, Buttercup'ı da alıp 13. Bölge'ye gider. 13. Bölge'nin yöre halkı yeraltında gizlenerek yaşamakta, hükümet tarafından kullanılan nükleer silahların yıkıcı etkilerinden korunmaya çalışmaktadır. Katniss'in Devrim kampanyalarını güçlendirmesinin önündeki tek engel hükümet tarafından hile amaçlı tutulan Peeta'dır... 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top