Hesabım
    Delibal'ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Merakla beklenen yerli romantik yapım 25 Aralık'ta vizyona girecek.

    Ay yapım prodüksiyonu altında çekilen ve başrollerini Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınan Çağatay Ulusoy ile Leyla Lydia Tuğutlu'nun oynadığı aşk filmi Delibal'ın vizyon tarihi belli oldu. Senaristliğini Yıldırım Türker'in, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği film 25 Aralık'ta seyircileriyle buluşacak.

    Aynı üniversitede öğrenci olan Barış (Ulusoy) ve Füsun’un (Tuğutlu) masalları aratmayan aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak olan film için özel olarak yapılan ve Ulusoy’un seslendirdiği “Mutlu Sonsuz” isimli şarkının sözleri Sezen Aksu, müziği ise Sezen Aksu ve Ozan Bayraşa imzası taşıyor. Ulusoy'un Barış karakteri için 7,5 kilo verip motor ve bateri dersleri alması da filmin diğer bir dikkat çeken yönü olarak gösteriliyor. Film için aynı zamanda özel bateri ve motosiklet sürüş dersleri alan Ulusoy için canlandırdığı karakterin yaşam tarzına uygun, ağırlıklı olarak geometrik desenli 11 adet özel tasarım dövme tasarlandı.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hüseyin Avni Danyal, Mustafa Avkıran, Laçin Ceylan, Toprak Sağlam, Bahtiyar Engin, Barış Aytaç, Zafer Akkoyun ve Nazan Kesal rol alıyor. Film 25 Aralık'ta vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Delibal" Geliyor!
    • Çağatay Ulusoy'a Delibal İçin Özel Dövme!
    • Delibal'ın Çekimleri Tamamlandı!
    • Delibal'dan İlk Teaser, İlk Poster
    • Merakla Beklenen "Delibal"dan İlk Fragman Yayınlandı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top