Hesabım
    Yerli Box Office'te Fantastik Rüzgarı!

    Türkiye box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 30 Ekim - 1 Kasım haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin fantastik Hollywood yapımlarını tercih ettiğini gösterdi.

    Bu haftanın listesinin ilk 3'ü değişmedi, geçtiğimiz hafta olduğu gibi, vizyondaki 2. haftasını kutlayan Otel Transilvanya 2 bu hafta da listenin galibi oldu. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 87.301 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasında da yine geçtiğimiz hafta olduğu gibi fantastik yapım Son Cadı Avcısı yer aldı. Vin Diesel'ın başrolünü üstlendiği yapım 2. haftasında 74.014 seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında da Geniş Aile: Yapıştır! yer aldı. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 4. haftasında 54.329 seyirci ile buluştu. 

    Listenin 4. sırasını ise Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film vizyondaki 5. haftasında 33.561 bilet satışı ile geçtiğimiz haftaki yerini korudu. Listenin 5. filmi isevizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli komedi yapımı Git Başımdan oldu. Şahin Irmak ve Bülent Parlak'ın başrollerini üstlendikleri eğlenceli yapım ilk haftasında 30.748 seyirci ile bir araya geldi. Listenin 6. sırasında yer alan film ise sevilen serinin son filmi olan Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu oldu. Kendine has kitlesinin heyecanla beklediği yapım 2. haftasında 30.166 seyirciye ulaştı. Listenin 7. sırasını ise yerli komedi yapımı Kara Bela aldı. Burak Aksak imzalı yapım 7. haftasında 20.849 bilet satışı ile toplamda 9.700.476 TL hasılat elde etti. 

    Bernard Rose imzalı modern Frankenstein dehşeti gişede vasat bir performans sergileyerek listeye 8. sıradan girdi. Carrie-Anne Moss, Xavier Samuel ve Tony Todd başrollü yapım ilk haftasında 17.075 seyirciyi sinema salonuna çekmeyi başardı. Listenin 9. sırasını ie yerli romantik komedi Yaktın Beni aldı. Uğur YücelSarp ApakMeltem Cumbul başrollü yerli komedi yapımı vizyondaki 3. haftasında 15.639 seyirciye ulaşırken, Bradley Cooper başrollü Çok Pişmiş ise beklentilerin altında kalarak ilk haftasında listeye 10. sıradan girebildi. Lüks bir restoranın mükemmeliyeti yakalamaya çalışan stres altındaki şefini anlatan mutfak dramı ilk haftasında 14.504 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top