Hesabım
    Fantastic Beasts and Where to Find Them'den Logo!

    Merakla beklenen Harry Potter spin-off'u Fantastic Beasts and Where to Find Them'in logosu yayınlandı.

    Fantastik edebiyatın kült isimlerinden biri haline gelen JK Rowling'in yarattığı Harry Potter serisinin spin-off'u Fantastic Beasts and Where to Find Them'den logo geldi. Warner Bros tarafından TwitterFacebook ve Instagram üzerinden yayınlanan logo Harry Potter serisinden farklı bir fontla karşımıza çıkıyor. Ayrıca çok kapsamlı olmasa da fimin resmi internet sitesi de açılmış durumda.

    Başrolünde SefillerHer Şeyin Teorisi ve Danimarkalı Kız’dan tanıdığımız Oscar ödüllü oyuncu Eddie Redmayne'ın yer aldığı fantastik yapımın kadrosunda yer alan Jon VoightGemma Chan ve Carmen Ejogo Katherine WaterstonJenn MurrayEzra MillerColin FarrellDan Fogler ve Samantha Morton filmin Hollywood ünlülerinin resmi geçidi olacağını garantiledi. Filmin kadrosuna son katılan isim ise Del Toro'nun kült serisinde dünyanın sonunu getirmekle yazgılı olan Hellboy rolüyle gönüllere taht kuran Ron Perlman olmuştu. Sihirli yaratık kaşifi Newt Scamander'ın hikayesinin anlatıldığı film Harry Potter’ın büyücülük okulunda Scamander’in Kitabı’nı okumasının 70 yıl öncesine dayanıyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda ise büyülü evrene hiç de yabancı olmayan, Harry Potter filmlerinden birkaçında da yönetmen koltuğunda oturmuş olan David Yates yer alıyor. Fantastic Beasts and Where to Find Them'in üçleme olması ve ikişer yıl aralıkla vizyona girmesi planlanıyor. Serinin ilk filmi 18 Kasım 2016 tarihinde izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top