Hesabım
    Mute'un Kadrosuna İki Yeni İsim!

    Duncan Jones imzalı yapımın kadrosu netleşiyor.

    Merakla beklenen fantastik yapım Warcraft: The Beginning'in bilim kurgu fatihi yönetmeni Duncan Jones imzalı yeni gerilim filmi Mute'un kadrosu gün be gün netleşiyor.

    Variety'de yer alan habere göre dilsiz bir barmenin partnerine ne olduğu bulmak için şehrin mafyasına baş kaldırmasını konu alan yapımın kadrosuna Marvel'ın Ant-Man'i Paul Rudd ve True Blood'ın Eric Northman'ı Alexander Skarsgard katıldı. 40 yıl sonrasının öfkeli göçmenlerle dolu Berlin'inde geçecek olan yapımda Skarsgard sevgilisini arayan dilsiz barmeni canlandırırken Rudd da araştırması boyunca sürekli karşısına çıkan Amerikalı cerrah rolünü üstlenecek. Yönetmen Jones ve Mike Johnson imzalı senaryodan beyazperdeye uyarlanacak olan yapımın yapımcılığını ise Liberty Films üstlenecek. 

    Film üzerinde 12 yıldır çalışmakta olan yönetmen, "Nihayet bu tamamen benzersiz filmi çekmek için ne kadar heyecanl olduğumu anlatamam. Bu filmi Paul Rudd ve Alexander Skarsgard ile yapacak olmak bunu çok daha heyecanlı kılıyor!" diye konuştu.

    Filmin vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top