Hesabım
    Silberling'ten Ciddi İşler

    Bazı serüvenler de talihli olur

    New Line Cinema, Amerikan mahkemelerinde siyahların da yerlerini alabilmeleri için verilen mücadeleyi beyazperdeye taşıyor. The Hollywood Reporter'ın haberine göre filmi yönetmesi için Brad Silberling'le, başrolünde oynaması içinse Terrence Howard'la görüşmeler başladı.

    The Crusaders adıyla sinemalara gelecek olan filmde, yüksek mahkeme başkanı olmayı başarmış ilk siyah olan Thurgood Marshall'ın hayatı anlatılacak.

    Marshall'ın kariyerindeki özellikle ilk yılların ön planda olduğu filmde hikayeyi Jack Greenberg'in gözünden izleyeceğiz. Greenberg kendini mahkemelerde ayrımın düzeltilmesine adamış genç bir avukat ve yıllarca Marshall'la beraber mücadele etmiş.

    En son Talihsiz Serüvenler Dizisi ile izleme fırsatı yakaladığımız Silberling'in The Crusaders'ı için senaryo Lawrence O'Donnell ve Paul Redford tarafından çoktan yazılmış bile.

    Ancak usta yönetmenin programında The Crusaders'tan önce kendi senaryosundan uyarlayacağı Ten Items or Less var. Ten Items'ın başrolleri ise Morgan Freeman ve Paz Vega'nın.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top