Hesabım
    Wiseman Yeraltından Çıkmıyor

    Selene yoluna devam ederken yeni projeler var

    Karanlıklar Ülkesi'nin yaratıcısı Len Wiseman'ın fanlarına iki müjdesi var. Ünlü yönetmen SciFi'a yaptığı açıklamada Karanlıklar Ülkesi 3 için hazır olduğunu belirtirken 2006 model yeni projesi Shell Game'i de anlattı.

    Karanlılar Ülkesi'nin kazandığı başarının ardından ikinci film hemen sıraya girmişti ve Underworld: Evolution Ocak ayında görücüye çıkacak. Wiseman ise ''O kadar büyük bir hikaye ve tarih yarattık ki üçüncü film için gerekli olan tüm malzemeye sahibiz'' demiş.

    Evolution'ın vizyona girmesinin peşinden üçüncü filmle ilgili ayrıntılar gelecektir ancak usta yönetmen kendini sadece bu dünyayla sınırlamış değil. Shell Game'in senaryosu bitmiş bile ve yaz aylarında çekimlere başlamayı planlıyor.

    Shell Game'de geleceğin dünyasına ve karaborsa piyasasına ziyaret yapıp, ölümsüzlüğün yasadışı olarak satışını izleyeceğiz. Wiseman yeni filminin çekimlerini Los Angeles'ta yapmak istiyormuş çünkü Shell Game için oldukça büyük bir sete ihtiyacı varmış.

    ''Hikaye epey bilim kurgu içerdiği için tabi ki çoğunlukla kuracağımız kapalı sette çalışacağız'' diyen yönetmene göre oyuncu seçimi için daha çok erken. Bu konuda söyleyebileceği tek şey, Kate Beckinsale'ın Shell Game kadrosunda olmayacağı.

    İki projeyi de merakla bekleyeceğiz. Gözünüz Beyazperde.com'da olsun, tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olun.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top