Hesabım
    Fragmanı Yeni Yayınlanan "Yarım" Filmi Malatya Film Festivali'nde!

    Yönetmenliğini Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun üstlendiği dram yapımı Yarım festivalin seçkisinde yer alıyor.

    Yönetmenliğini Çağıl Nurhak Aydoğdu’nun üstlendiği dram yapımı Yarım 6. Malatya Film Festivali'nin uzun metraj kategorisinde yarışacak yapımlar arasında yer alıyor.

    Kadrosunda  Ece Tatay, Serhat YiğitHülya BöceklioğluAhmet KaynakGözde Okur ve kısa bir süre önce vefat eden usta oyuncu Recep Yener'in yer aldığı film, bir annenin kendisine bir şey olursa başka biri oğluna bakamaz korkusuyla engelli oğlunu Doğu'dan gelen 15 yaşındaki bir kız ile evlilik hayatına sürüklemesini konu alıyor. 15 yaşında çobanlık yapan köylü kızı Fidan ve 35 yaşında olan ancak zeka geriliği sebebiyle Fidan'a zihnen denk olan Salih'in zorla girdikleri dünya evi ikisinin de hayatını hiç ummadıkları şekillerde etkilerken hayatın gerçekleri karşısında yarım kalmış iki insanın hayatları gözler önüne serilecek. Film 22. Altın Koza Film Festivali kapsamında düzenlenen Uzun Metraj Film Yarışması’nda 15 film arasına girerek finale kalmıştı.

    Film 8 ve 12 Kasım tarihlerinde festival kapsamında saat 13.30'da Malatya AVM içindeki Avşar Sinemaları'nda ve Malatyamerkezdeki Yeşil Sinemaları'nda seyircileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top