Hesabım
    6. Malatya Film Festivali'nde 9 Kasım Programı!

    6. Malatya Film Festivali dolu dizgin devam ediyor!

    Beyazperde.com'un basın sponsorları arasında yer aldığı 6. Malatya Uluslararası Film Festivali 4. gününde de sanat rüzgarları estirmeye devam ediyor.

    Saat 11.00'de Malatya Park AVM içerisinde Avşar Sinemalarında Türkiye prömiyerini yapacak olan Taklub ve İzlanda yapımı dram-komedi İnatçılar filmi seyircilerle buluşacakken, seçkinin Malatya merkezde bulunan Yeşil Sinemaları salonlarında seyircileriyle buluşacak olan yapımları ise dünya prömiyerini yapacak olan yerli yapım dram On Adım ve Nuri Bilge Ceylan imzalı İklimler olacak. Hilton Hoteli'nde ücretsiz gerçekleşecek olan gösterim ise Sürgünde Bir Halk: Ahıskalı Türkler olacak. 10.00-14.00 arasında ise İnönü Üniversitesi'nde Hasan Deniz ile Uygulamalı İleri Fotoğrafçılık Atölyesi gerçekleşirken, Üniversitenin Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise Ulusal Kısa Film Yarışması 2 Grup Gösterimi yapılacak.

    Seçkinin 13:30'da başlayacak seanslarında ise Türkiye prömiyerini yapacak olan Aslında Özgürüm, dünya prömiyerini yapacak olan Memleket, gösterimi ardından oyuncular ve yönetmeniyle söyleşi yapılacak olan Mavi Dağlar, Türkiye prömiyerini yapacak olan İki El Silah Sesi ve ücretsiz gösterim yapacak olan Toz Ruhu filmleri seyircilerin beğenisine sunulacak. 10.00-14.00 arasında İnönü Üniversitesi'nde Özgür Șeyben ile Senaryo Atölyesi gerçekleşirken, Üniversitenin Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise En İyi On Kısa 1. Grup Gösterimi yapılacak.

    Festivalin 16:00 seansında Avşar Sinemaları'nda gösterilecek olan filmler Türkiye prömiyerini yapacak olan Parabellum ve gösteriminin ardından yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleși düzenlenecek olan Yeni Dünya olurken, Yeşil Sinemaları'nda ise Umudun Tarifi ve Limonata filmleri seyircilerle buluşacak. Hilton Oteli'nde ise Zengin Mutfağı ücretsiz olarak seyircilerle buluşacak. İnönü Üniversitesi Kütüphane ve Seminer Salonu'nda ise Gizli Engel ve Anadolu Break kısa filmleri ücretsiz olarak gösterilecek.

    Festivalin 19:00'da başlayacak olan seasında ise Türkiye'nin Oscar adayı yapımı Sivas, Oscar adaylığı alacağına kesin gözüyle bakılan  Ben, Earl ve Ölen KızKâğıt Mavi Olacak ve yerli yapım dram filmi Nefesim Kesilene Kadar festivalin ziyaretçileriyle bir araya gelecek. Nefesim Kesilene Kadar'ın gösteriminin ardından yönetmen ve oyuncuların katılımıyla söyleși düzenlenecek. 

    Festivalin 4. gününün son seası olan 21:30'da ise Türkiye ve dünya prömiyerlerini yapacak olan birbirinden güzel 4 film yer alıyor. Seçkinin Türkiye prömiyerini yapacak olan filmler Birleșme Noktası, Ruh İkizim ve Bozuk Düzen olurken, seçkinin dünya prömiyerini yapacak olan film ise ardınddan oyuncular ve yönetmeniyle söyleşi yapılacak olan  91.1 olacak.  

    Festival programına buradan ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top