Hesabım
    Yerli Box Office'te Bond Rüzgarı!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 6-8 Kasım haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin Bond için süren geri sayımın acısını çıkarttığını gösterdi.

    Geçen haftanın listesinin ilk 3'ü birer sıra gerilerken vizyondaki ilk haftasını kutlayan son Bond yapımı Spectre listeye ilk sıradan giriş yaptı. Ünlü İngiliz ajanı 007'nin yeni maceralarını anlatan yapım ilk haftasında 196.968 seyirci ile buluştu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan Otel Transilvanya 2 bu hafta bir sıra gerileyerek 2. sıraya yerleşti. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 57.112 seyirci ile buluştu. Listenin 3. sırasında ise fantastik yapım Son Cadı Avcısı yer aldı. Vin Diesel'ın başrolünü üstlendiği yapım 3. haftasında 47.024 seyirciye ulaştı.

    Listenin 4. sırasında bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden yerli komedi Geniş Aile: Yapıştır! yer aldı. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 5. haftasında 45.062 seyirci ile buluştu. Listenin 5. sırasında ise yerli sinemanın en üretken dallarından biri olan korku yapımı Cin Kuyusu yer aldı. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan taze yapım 30.132 seyirciye ulaştı.  Listenin 6. filmi ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli komedi yapımı Git Başımdan oldu. Şahin Irmak ve Bülent Parlak'ın başrollerini üstlendikleri eğlenceli yapım 2. haftasında 25.003 seyirci ile bir araya geldi. Listenin 7. sırasını ise Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı aldı. Matt Damon başrollü film vizyondaki 6. haftasında 20.579 bilet satışı ile geçtiğimiz haftaya göre bir sıra geriledi.

    Listenin 8. sırasında yer alan film ise sevilen serinin son filmi olan Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu oldu. Kendine has kitlesinin heyecanla beklediği yapım 3. haftasında 15.462 seyirciye ulaştı. Listenin 9. sırasını ise yerli komedi yapımı Kara Bela aldı. Burak Aksak imzalı yapım 8. haftasında 12.397 bilet satışı ile toplamda 9.994.075 TL hasılat elde etti. Listenin son filmii ise Bradley Cooper başrollü Çok Pişmiş oldu. Lüks bir restoranın mükemmeliyeti yakalamaya çalışan stres altındaki şefini anlatan mutfak dramı 2. haftasında 7.959 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top