Hesabım
    JJ Abrams'tan Star Wars VIII'e Gönderme!

    Ünlü yönetmen kendisinin imzasını taşıyacak olan 7. filmin devamı hakkında konuştu.

    Tüm Star Wars yapımları arasında yapımı ve vizyona girişi en hızlı olan 7. Star Wars filmi Star Wars: Güç Uyanıyor'un The Wired'a konuşan yönetmeni JJ Abrams devam filmleri hakkında açıklamalarda bulundu.

    Star Wars: Güç Uyanıyor ile Rian Johnson'ın yönetmenliğini üstleneceği 8. Star Warsfilmi arasında kurulan incelikli bağlantılara değinen yönetmen "8. filmin senaryo yazımı tamamlandı. Eminim senaryo üzerinde pek çok değişiklik yapılacaktır ama filmin senaristi Larry Kasdan ve benim yaptığım sey filmin belirli ilişkilerini, belirli sorularını ve çalışmalarını oluşturmaktı. Neyin nereye gideceğini biliyorduk. 8. filmin yapımcıları Rian ve Ram Bergman ile toplantılar yaptık. Film günlük çekimlerini izliyorlardı. Onların mümkün olduğunca bu sürecin bir parçası olmasını istedik. Rian senaryoyu yeniden yazıp hazırlarken ona yardımcı olması için ilk kurguları izlettim 8. filmin ortak yapımcısı olarak filmin çok iyi olmasını istedim. Bunun için olabildiğince açık bir çalışma yürüttük" diye konuştu. 8. filmin yönetmeni Johnson ile ortaklaşa çalıştıklarını belirten Abrams, "Rian kendi senaryosu için gerekli olan kimi konularda sorular sordu. O inanılmaz başarılı bir film yapımcısı olmakla beraber çok güçlü bir senaryo yazarı. Onun hikayesi bizim yarattığımızı alıp kendi gözünde en iyisi olacağını düşündüğü yöne doğru evriliyor. Bu da bizim düşündüğümüz doğrultudaydı. Bu onun filmi ve kendi uygun gördüğü şekilde yapacak. Benim projeyi denetlememi talep etmiyor ve buna ihtiyacı da yok" diye belirtti.

    Filmin oyuncu kadrosunda, serinin efsaneleşen isimleri olan Harrison FordMark Hamill ve Carrie Fisher'ın yanı sıra Adam DriverJohn BoyegaOscar Isaac, Anthony DanielsPeter Mayhew ve Kenny Baker da boy gösterecek. Senaryo ise Lawrence Kasdan ve JJ Abrams imzasını taşıyor. Merakla beklenen 7. film Star Wars: Güç Uyanıyor 17 Aralık'ta vizyona girerken, 8. filmin ABD vizyon tarihi ise 26 Mayıs 2017 olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top