Hesabım
    Baskın:Karabasan Filminden Teaser Posteri!

    Merakla beklenen yerli korku yapımından poster geldi.

    Dünya prömiyerini Toronto Film Festivali’nde yapan ve eleştirmenlerden tam not alan yerli korku yapımı Baskın: Karabasan'ın teaser posteri yayınlandı! 

    Can Evrenol'un aynı adı taşıyan kendi kısa filminden yola çıkarak, genişletilmiş bir senaryo ile çektiği yerli korku filminin yerli korku türünde yeni bir çığır açacağı ön görülüyor. Filmin Toronto Film Festivali’ndeki Variety'ye haber olan gösterimi sonrası, IFC Midnight firması filmin ABD haklarını satın aldığını açıkladı. Eleştirmenlerinin ortak görüşü, Türk korku filimine olan önyargının yerle bir olacağı ve seyircinin filmin etkisinden çıkamayacağı yönünde. Baskın: Karabasan uluslararası festival gösterimlerinin ardından 1 Ocak'ta Türkiye'de seyirci ile buluşuyor.

    Oyuncu kadrosunda Görkem KasalErgun KuyucuFatih DokgözMuharrem BayrakMehmet Cerrahoğlu ve Sabahattin Yakut'un yer aldığı yapım, beş polisin gece devriyesi sırasında gelen yardım çağrısı üzerine destek için gittikleri terkedilmiş tarihi bir Osmanlı karakolunda başlarına gelenleri konu alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top