Hesabım
    Star Wars'un Gerçek Savaşçısı Hayatını Kaybetti!

    Son dileği olarak Star Wars'u herkesten önce izlemeyi isteyen bağlayıcı doku kanseri hastası Daniel Fleetwood hayatını kaybetti.

    Nadir bir bağlayıcı doku kanseri türü olan iğsi hücreli sarkoma hastası Daniel Fleetwood'un adı son dileği olarak vizyona girmek için gün sayan Star Wars: Güç Uyanıyor'u izlemeyi istemesiyle duyulmuştu. Temmuz ayında gittiği doktorun kendisine 2 ay vermesine rağmen bu sabaha kadar dayanmayı başaran Fleetwood'un vefat haberi eşi Ashley tarafından Facebook üzerinden duyuruldu. 

    Fleetwood'un uykusunda hayata veda ettiğini söyleyen eşi, "Son ana kadar savaştı. Şimdi Tanrı'yla ve güçle birlikte" dedi. Fleetwood'un ölmeden önceki dileği olan 7. Star Wars filmini izleme talebi sosyal medya üzerinden, filmin hayranlarının da desteği ile başlatılan ‪#‎ForceForDaniel‬ kampanyası ile Disney, Lucasfilm ve filmin yönetmeni JJ Abrams tarafından duyulmuş ve Fleetwood geçtiğimiz hafta henüz tamamlanmayan kurgusuyla filmi evinde izlemişti. Abrams, aileyi arayarak Fleetwood için filmin özel gösterimini yapacaklarını da haber veren kişiydi. Haberi alır almaz Facebook üzerinden duyuran Ashley, "Disney ve Lucasfilms Daniel'ın hayalini gerçekleştirdi" demişti.

    Star Wars'un cesur Jedi ustalarının iradesine denk bir mücadele veren Daniel Fleetwood'un dileğinin gerçekleşmesi için filmin kadrosunda bulunan  Mark Hamill ve John Boyega da destek vermiş, #forcefordaniel etiketini paylaşmışlardı. 

    Posted by Ashley Fleetwood on 10 Kasım 2015 Salı
    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Star Wars Biletleri Rekor Kırdı!
    • Star Wars Ukrayna'da Kaos Yarattı!
    • Star Wars: Güç Uyanıyor'dan Yeni Klip!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top