Hesabım
    Kimliği Açıklanmayan HIV Pozitif Teşhisli Hollywood Yıldızı Kim?

    Adı açıklanmayan Hollywood yıldızının HIV virüsü taşıdığı haberi medyaya bomba gibi düştü!

    Hollywood'un kendi içinde süren aşkları ve ayrılıkları magazin gündemini her zaman meşgul etse de, camianın en çapkın erkek oyuncularından birinin HIV pozitif olduğu haberi bomba etkisi yarattı!

    The Sun'da yer alan habere göre kimliği bilinen ancak gizli tutulan oyuncu Hollywood'un çapkın isimlerinden biri ve camiada yıllardır ön planda yer alıyor. Gazetenin iddiasına göre adı açıklanmayan oyuncunun eski partnerleri arasında ödüllü bir kadın oyuncu, ünlü bir film yıldızı, ünlü bir magazinel kişilik, bir model, bir televizyon şovu karakteri ve kariyeri inişli çıkışlı bir sanatçı yer alıyor. Hastalığından senelerdir haberdar olduğu iddia edilen ünlü şahsın avukatları eski partnerlerin açabileceği davalardan korunmak adına oyuncunun ismini gizli tutuyor. İddialara göre oyuncunun avukatları potansiyel karşı eylem tehdidi için hazırlanıyorlar. Konuya ilişkin bilgisi olan bir kaynak, "Eğer kadınları ne kadar büyük bir tehlikeye attığını bile bile bunu yapmışsa bu korkunç bir şey ve yakında ortaya çıkacaktır" dedi. 

    Kimliği gizli tutulan oyuncuya yakın bir kaynak ise, "Arkadaşları tarafından pek çok kez bu durumu kabullenmesi için destek gördü ancak o hep reddetti. Bu büyük bir hikaye olabilir ancak onun yaşındaki biri için HIV tamamen iyileştirilebilecek ve oyunculuk kariyerini etkilemeyecek bir tedaviyle atlatılabilecek bir şey. Onun heteroseksüel bir erkek olarak bu hastalığı kapmış olması hastalık hakkında bilinenleri değiştirebilir" dedi. Kimliği belirsiz ünlünün hastalığıyla tanımlanmaktan ve bunun bütün kariyerini etkilemesinden korktuğu için halka açıklamadığını belirten kaynak, "Ayrıca cinsel geçmişi olan çok sayıdaki partnerin açabileceği davalardan da korkuyor" diye konuştu.

    Kimliği gizli tutulan Hollywood ünlüsünün kim olduğunu zaman gösterecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top