Hesabım
    Grinin 50 Tonu Devam Filmlerine Yönetmen Bulundu!

    Serinin geri kalan 2 filmini James Foley yönetecek.

    E L James imzalı fenomen roman serisinden beyazperdeye uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkaları için yönetmen bulundu!

    The Wrap'ta yer alan habere göre yönetmen koltuğunda Sam Taylor-Johnson'ın oturduğu, sevilen erotik-romantik türü filmin devam halkalarında yönetmen koltuğunda oturacak isim ConfidenceHouse of Cards ve Kusursuz Yabancı'dan tanıdığımız James Foley oldu. 10 Şubat 2017'de vizyona girecek olan 2. film Fifty Shades Of Grey 2: Fifty Shades Darker'ın çalışmaları devam ederken devam filmlerinin arka arkaya çekileceği ve bu sayede 2 film arasında büyük bir zaman aralığı olmayacağı da açıklandı. Fifty Shades Darker ve Fifty Shades Freed adlı iki devam filmi, 1 yıl arayla vizyona girecek ve gizemli iş adamı Christian Grey'in hikayesini genişletecek. Serinin başrolleri Jamie Dornan ve Dakota Johnson rolleri için kamera karşısına geri dönecek. Filmin kadrosunda Luke GrimesRita OraMarcia Gay Harden,Victor Rasuk ve Eloise Mumford'ın yer alacağı da kesinleşen bilgiler arasında.

    Serinin ilk filmi Grinin Elli Tonu açılış haftasında sadece Kuzey Amerika'da 85 milyon, toplamda ise 558 milyon gişe hasılatı elde etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top