Hesabım
    Halo'yu Ne Bekliyor?

    Del Toro Doğru Dese De...

    Son yılların popüler video oyunlarından Halo'nun Peter Jackson'ın yapımcılığında beyazperde yolunda olduğunu hatta Jackson'ın yönetmen koltuğunda Guillermo Del Toro'yu görmek istediği hakkındaki dedikoduları duyurmuştuk. Del Toro haberleri doğruladı.

    Empire Online'nın bildirdiğine göre Del Toro gerçekten Jackson'la görüşmelere devam ediyormuş ancak aradaki en büyük engel Hellboy 2 imiş.

    Daha önce çıkan haberlere göre Del Toro, Hellboy 2 projesinden vazgeceçek ve Halo'nun yönetmen koltuğuna oturacaktı. Ancak usta yönetmenin böyle bir niyeti yokmuş. Hellboy'un senaryosu çoktan bitmiş ve Del Toro kesinlikle projeden ayrılmamaya kararlı.

    ''Senaryo çoktan bitti ve bütçeyi ayarlamaya çalışıyoruz'' diyen yönetmene göre Halo da çok büyük bir yapım. ''Halo oldukça ilginç bir proje çünkü tamamen canavarlarla dolu. Peter'la görüşüyorum ama Hellboy 2'nin gündemimden çıktığı kesinlikle doğru değil. Eğer iki filmi de yapma şansım olursa bundan büyük keyif alırım. Ama olmazsa Halo başka bir yönetmenle yola devam eder'' diyen Del Toro'nun son kararını ilk siz duymak isterseniz Beyazperde.com'u tıklamaya devam edin.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top