Hesabım
    Doctor Strange Kadrosunda Yeni Bir İsim!

    İngiliz aktör ve dövüş sanatçısı Scott Adkins, Doctor Strange filminin kadrosuna dahil oldu!

    Geçen günlerde filme Transparent dizisinin yıldızı Amy Landecker'ın filme dahil olduğu açıklanmıştı. The Wrap'te yer alan habere göre Scott Adkins de gizemli bir rolle Doctor Strange kadrosuna dahil oldu.

    Scott Adkins'in dahil olması ile birlikte Sherlock'un yıldızı Benedict Cumberbatch'e 12 Yıllık Esaret filminin Oscar adayı oyuncusu Chiwetel Ejiofor Baron Mordo olarak eşlik ediyor. Tilda Swinton çizgi romanın orjinalinde Asyalı, yaşlı bir adam olarak resmedilen karakter Ancient One'ı canlandırıyor. Filmin açıklanmayan rollerinde ise The Vow filminden Rachel McAdams ve Pawn Sacrifice filminden Michael Stuhlbarg yerini aldı.

    Önemli sinema salonlarının programlarına şimdiden giren film, Prometheus ve Passengers filminin senaristi Jon Spaihts tarafından senoryalaştırıldı. Lanet, Şeytan Çarpması gibi korku filmleri ile öne çıkan Scott Derrickson, Doctor Strange filminde yönetmen koltuğunda oturuyor. Film başarılı cerrah Stephen Vincent Strange'in geçirdiği bir trafik kazası sonucunda elindeki sinirler zarar görünce artık mesleğini yapamaz hale gelmesi ile başlıyor. Tüm yaraları iyileştirebilen, Tibet'te yaşamakta olan Ancient One adlı büyücünün varlığını öğrenmesi onun için yeni bir umut oluyor. Büyü dünyasını ve alternatif boyutları keşfeden Doctor Strange 'in hikayesi 4 Kasım 2016'da sinema severlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top