Hesabım
    Alien: Paradise Lost'un İsmi Değişti!

    Prometheus'un merakla beklenen devam filminden yeni bir isim değişikliği haberi daha geldi.

    Usta yönetmen Ridley Scott AFI Film Festivali'nde gişeleri alt üst eden yapımı Prometheus’un devam halkası hakkında önemli bir haberi duyurdu. İsmi Prometheus 2'nin ardından Alien: Paradise Lost'a dönen yapımın yeni ismi ise Alien: Covenant oldu. 

    Prometheus'un devam filmi Alien: Covenant'ta olacaklar hakkında Coming Soon'a açıklamalar yapan yönetmen, "Elizabeth Shaw'ı bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Yaratıcıların olduğu yere gitmek için yola çıkıyorlar. Shaw, İkiye ayrılmış olan David'i tekrar birleştiriyor ve yaratıcıların gezegenine doğru yola çıkıyorlar. Orada bakteri gibi olan bu korkunç biyo-mekanik yaratıkları kimin yarattığını keşfediyorlar" diye konuşmuştu. Usta yönetmen IGN'e yaptığı açıklamada ise çekimleri Şubat ayında başlayacak olan devam filminde Xenomorphs'un kimin tarafından yaratıldığı sorusuna sonunda cevap bulacağımızı açıklamıştı.

    Prometheus'un başrol oyuncuları Michael Fassbender ve Noomi Rapace devam filminde de seyircinin karşısında olacak. Film 30 Mayıs 2017 tarihinde Amerika'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Cennet'te Geçen 'Paradise Lost'un Kadrosu Genişliyor!
    • Ridley Scott'tan Proje Açıklamaları!
    • Yeni Alien’dan Yeni Görsel!
    • Thor: Ragnarok ve Alien: Paradise Lost'un Lokasyonu Belli Oldu!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top