Hesabım
    Cem Yılmaz Yerli Box Office'i Ele Geçirdi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 13-15 Kasım haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin Cem Yılmaz için süren bekleyişin acısını çıkarttığını gösterdi.

    Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler bu haftanın galibi oldu. Listeye 1. sıradan giren yerli komedi yapımı ilk haftasında 539.639 seyirci ile buluştu.Geçen haftanın listesinin galibi olan son Bond yapımı Spectre ise bu hafta 1 sıra geriledi. Ünlü İngiliz ajanı 007'nin yeni maceralarını anlatan yapım 2. haftasında 97.253 seyirci ile buluştu. Listenin 3. sırasındaki yapım ise sevilen çizgi roman kahramanlarını beyazperdeye taşıyan Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi oldu. Vizyondaki ilk haftasını animasyon yapımı 39.039 seyirci tarafından izlendi.

    Vizyondaki 4. haftasını kutlayan Otel Transilvanya 2 bu hafta 2 sıra gerileyerek 4. sıraya yerleşti. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 35.526 seyirci ile buluştu. Listenin 5. sırasında ise fantastik yapım Son Cadı Avcısı yer aldı. Vin Diesel'ın başrolünü üstlendiği yapım 4. haftasında 22.330 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasında bu hafta itibariyle ilk 3'ü terk eden yerli komedi Geniş Aile: Yapıştır! yer aldı. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 6. haftasında 21.966 seyirci ile buluştu. Listenin 7. sırasında ise yerli sinemanın en üretken dallarından biri olan korku yapımı Cin Kuyusu yer aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan taze yapım 20.737 seyirciye ulaştı.  

    Listenin 8. filmi ise Ridley Scott imzalı bilim kurgu filmi Marslı oldu. Matt Damon başrollü film vizyondaki 7. haftasında 8.487 bilet satışı ile geçtiğimiz haftaya göre bir sıra geriledi. Listenin 9. sırasında yer alan film ise Kate Winslet başrollü dram filmi Düşlerin Terzisi oldu. Romandan uyarlama yapım vizyondaki 2. haftasında 4.689 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise vizyondaki 3. haftasını kutlayan yerli komedi yapımı Git Başımdan oldu. Şahin Irmak ve Bülent Parlak'ın başrollerini üstlendikleri eğlenceli yapım haftasonu 3.382 seyirci ile bir araya geldi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top