Hesabım
    John Malkovich'den Asla Göremeyeceğiniz Bir Film!

    Usta oyuncu John Malkovich 100 yıl sonra görülecek bir yapıma imza attı!

    Kocaman bir patlamış mısır alın ve arkanıza yaslanın, uzun bir bekleyiş olacak! John Malkovich'li yeni kurgusal film "100 Years"ın 18 Kasım 2115'te gösterime gireceği açıklandı.

    John Malkovich ve Robert Rodriguez'in bu ilginç projesi "Hiçbir zaman göremeyeceğiniz film" mottosu ile tarihteki yerini aldı. Ancak ürünlerini 100 yıllık olgunlaşma sürecinden sonra piyasaya süren konyak markası Louis XIII Cognac'ın filme sponsor olması bu projenin, içki firmasının pazarlama tekniği olduğunu düşündürüyor. Projenin viral bir reklam mı yoksa gerçekten 2115'te vizyona girmesi planlanan bir yapım mı olduğunu reel anlamıyla ancak zaman gösterecek.

    Robert RodriguezThe Independent'a yaptığı açıklamada "Film yapımcıları filmlerini insanlar görsün diye yapar. Seyircisinin kim olacağını bilmediğim bir film yapmak ilginç bir fikir. Şu anki dünyada herşey anlık görsellikten oluşuyor ve herşeyi şuanda görebiliyorsunuz. Peki seyircilerin farklı bir zamanda keyif alabilecekleri bir sanat eseri yapmak nasıl olurdu? Gelecekte onları sırf görsel efektlerle etkileyemeyeceğimizi düşünmek zorundayız. Kalplerine bir şekilde dokunmak zorundayız. Bu filmi izlediklerinde o zamanda yaşayamadıkları bir deneyimi yaşatabilmeliyiz" dedi.

    Projenin senaryosunu da üstlenen John Malkovich ise "Bu proje için hazırlanırken 1918, 1915 ve 1919 yıllarında geleceğe dair ne gibi tahminlerin yapıldığını araştırdım. Elbette ki pek çok şey hayalgücünün dışındaydı. Bence bizim için gelecek de biraz böyle, karanlık mı yoksa aydınlık mı olduğunu bilemiyoruz" dedi.

    "100 Years" filmi 18 Kasım 2115'te, uçan arabalar ve yiyecekler hap şeklinde olduğu, ancak torunlarımızın seyredebileceği bir tarihte vizyona girecek. Filmden 3 tane teaser da yayınlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top