Hesabım
    Katniss Box Office'te Cem Yılmaz'ı Yenemedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 20-22 Kasım haftasonu box office sonuçları açıklandı. Çıkan sonuçlar bu haftasonu yerli seyircinin Cem Yılmaz'ın pabucunun Katniss için bile dama atılmayacağını kanıtladı.

    Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler bu haftada geçen haftaki galibiyetini korudu. 2. haftasındaki yapım 317.848 seyirci ile buluştu. Listenin 2. sırasını ise fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 aldı. Katniss'in özgürlük adına verdiği son mücadeleyi anlatan yapım ilk haftasında 195.000 seyirciye ulaştı. Son Bond yapımı Spectre ise bu hafta 1 sıra daha geriledi. Ünlü İngiliz ajanı 007'nin yeni maceralarını anlatan yapım 3. haftasında 55.628 seyirci ile buluştu.

    Listenin 4. sırasını alan eğlenceli animasyon yapım Pırdino Sürpriz Yumurta haftasonunda 38.366 seyirciye ulaşarak ilk haftasını tamamlarken, vizyondaki 5. haftasını kutlayan Otel Transilvanya 2 bu hafta 1 sıra gerileyerek 5. sıraya yerleşti. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 18.557 seyirci ile buluştu. Listenin 6. sırasındaki yapım ise yerli sinemanın baş tacı kategorisi korku türünden geldi. Vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli korku yapımı Hüddam 17.524 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. sırasında ise Hollywood yıldızlar geçidi polisiye yapım Gizemli Gerçek yer aldı. Film vizyondaki ilk haftasında 13.505 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 8. filmi ise gişede beklentileri pek de karşılamayan Brangelina filmi oldu. Hollywood'un ayrılmaz ikilisinin filmin eti sütü olduğu dram yapımı Hayatın Kıyısında filmi ilk haftasında 11.717 kişilik gişe yaptı. Listenin 9. sırasında ise listenin uzun zamanlı yapımlarından biri olan yerli komedi Geniş Aile: Yapıştır! yer aldı. Televizyonların sevilen dizisinin Ömer Uğur imzalı beyazperde uyarlaması 7. haftasında 11.601 seyirci ile buluştu. Listenin son filmi ise yine yerli sinemanın en üretken dallarından korku türü yapım Cin Kuyusu oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan yapım 3.605 seyirciye ulaştı.  

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top