Hesabım
    Kasım DVD'leri Çıktı!

    Kanal D Home Video imzalı Kasım ayı DVD'leri sinema keyfinize keyif katacak.

    Kanal D Home Video tarafından çıkarılan 4 filmlik Kasım ayı DVD listesi evinizdeki sinema keyfinize keyif katmak için raflardaki yerlerini aldı!

    Bu ayın DVD'lerinden ilki hayatı hep kuralına göre yaşamış Kudret’in kaosa dönen hayatında yaşadıklarını anlatan Kara Bela filmi. Yerli gişelerden rekorlar kıran komedi yapımında Burak Aksak imzası var. Filmin kadrosunda ise Cengiz BozkurtSeda BakanErkan Kolçak Köstendil gibi sevilen isimler yer alıyor.

    Ölüm Kalım Evi, Hollywood'un sevilen yüzlerini bir araya getiren fantastik bir gerilim filmi! Başrollerinde Kaya Scodelario, Dougray Scott ve Ed Skrein'in yer aldığı yapım erkek arkadaşının evine gizlice giren Kelly'nin hayatı için giriştiği ölümcül bir saklanbaçı anlatıyor. Film adeta modern bir Goldilocks ve Üç Ayı hikayesi olarak göze çarpıyor.

    Kendi çizdikleri karakterlerinin içine sıkışıp kalmış olan Lili, Sam ve Louise adındaki üç kadının hikâyesini anlatan Üç Kadın, keyifli bir komedi yapımı. Korkularını yenmek, kabuklarından çıkmak ve hayatlarını sonsuza dek değiştirmek için elele veren farklı karakterlerdeki bu kadınlar dayanışmanın da önemini kanıtlıyor.

    Travis kendisi gibi mimar olan Amber’le çıkmaya başlayınca, fazla korumacı bir köpek olan Lucky işleri oldukça karıştıracaktır. Bu ilişkinin başlamadan bitmesi için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlı olan Lucky’nin önünde tek bir engel vardır; Amber’in köpeği Amy’ye olan hisleri! Eğlenceli bir aile filmi olan Sevimli Köpek kalplerinizi eritecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top