Hesabım
    John Wick 2 Filminden İlk Set Görüntüsü!

    Merakla beklenen devam filminden ilk set karesi ortaya çıktı.

    İyi yürekli eski tetikçi John Wick'in yeni maceralarını işleyecek olan devam filmi John Wick 2'in kamera arkasından ilk görüntü geldi.

    Filmin başrolünü üstlenen, Matrix'in Neo'su Keanu Reeves'in boy gösterdiği ilk görüntüde Reeves'in yanında sevimli bir kadro oyuncusu daha var. New York sokaklarında görüntülenen oyuncu, ilk filmin sonunda Wick'in sahiplendiği köpekle birlikte görülüyor. Set New York'un ardından Roma'ya taşınacak.

    John Wick'in Aurelio'su John Leguizamo, Helen'ı Bridget Moynahan, Jimmy'si Tom Sadowski ve suç oteli Continental'ın resepsiyon görevlisi Charon'u Lance Reddick serinin devam filmi için kamera karşısına geri dönecek. Filmin yeni yüzleri ise Ruby Rose (Orange Is the New Black), Riccardo Scamarcio (Burnt), Common ve Peter Stormare (Fargo) olacak. Lionsgate yapımı John Wick 2'nin yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi yine Chad Stahelski ve David Leitch üstlenecek. Eski tetikçi John Wick'in intikam için geri dönüşünü anlatan ilk filmin ardından 2. film de Wick'in Common tarafından canlandırılan bir mafya babasına karşı mücadelesini anlatacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top