Hesabım
    "Sarmaşık" Filmi Vizyonda!

    Tolga Karaçelik imzalı ve bol ödüllü film bugün itibariyle Başka Sinema salonlarında vizyona girdi!

    Yerli psikolojik gerilim Sarmaşık, ödüller toplayarak dünyayı dolaştığı uluslararası film festivallerinin ardından, 4 Aralık’ta yani bugünden itibaren vizyonda!

    Nadir Sarıbacak başrolü sırtladığı yapımda kendisine Hakan KarsakKadir ÇermikÖzgür Emre YıldırımOsman Alkaş ve Seyithan Özdemir isimlerinden oluşan bir kadro eşlik ediyor. İstanbul Film Festivali’nde sansür protestosu nedeniyle son anda gösterimi iptal edilen yapım, Sundance, Sydney, Karlovy Vary Film Festivali gibi pek çok organizasyonu gezmiş ve yer aldığı tüm festivallerde övgüyle bahsedilen ve alkışlanan bir film olmuştu. East End Film Festivali'nde En İyi Film Ödülü'ne uzanan yapımda etkileyici görüntü yönetmenliğini Gökhan Tiryaki üstlenirken, müziklerde Ahmet Kenan Bilgiç'in imzası var. Yılın en başarılı yerli filmlerinden biri olan Sarmaşık'ın yönetmenliğini ve senaristliğini ise Tolga Karaçelik üstleniyor. 

    Film, armatörünün iflasıyla açık denizde bağlı kalan bir gemi ve gemide mecburi nöbet tutan bir grup mürettebatın gerilimli hikayesini oldukça güçlü bir sinema diliyle beyazperdeye taşıyor.

    Filmin Beyazperde eleştirisi için tıklayınız.

    Filmin seans bilgileri için tıklayınız.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Tolga Karaçelik Sarmaşık Filmiyle Sundance Film Festivali'ne Kabul Edildi
    • Tolga Karaçelik'in "Sarmaşık" Filmi East End Film Festivali’nde “En İyi Film” Ödülü Aldı!
    • Toronto'nun İkinci Türk Filmi Sarmaşık Oldu!
    • “Baskın” ve “Sarmaşık” Toronto’daki İlk Gösterimlerini Yaptı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top