Hesabım
    SineBU Aralık Ayında da Dopdolu!

    Aralık’ta tam 10 film vizyonda olacak!

    SineBU’da ile Aralık ayında Sundace’de yarışan yerli yapım Sarmaşık, ilk gösterimini Cannes’da yapan Woody Allen imzalı Irratıonal Man ve bu ilk gösterimini Hamburg Film Festivali’nde gerçekleşen Rüzgarın Hatıraları sinemaseverlerle buluşacak!

    29. Sundance Film Festivali’nde bu yıl ‘En İyi Uluslararası Film’ kategorisinde yarışan, gerilim dozu giderek yükselen bir hiyerarşik mücadeleyi anlatan Sarmaşık ve çektiği filmler ve üretkenliğiyle adından söz ettiren Woody Allen'ın Irratıonal Man'i 4 Aralık'tan itibaren gösterimlerine başlarken, 8 Aralık'ta ön gösterimi gerçekleşecek olan Rüzgarın Hatıraları'nın yanı sıra 5 Aralık'tan itibaren ilk hafta boyunca Sakin Batı filmi de seyircilerle buluşacak.

    Aralık ayının 2. haftasından itibaren Palma D’or Ödülü kazanan Dheepan, En İyi Yönetmen Akademi Ödülüne aday olmuş İngiliz asıllı usta yönetmen Stephen Frear'ın son filmi The Program, belgesel severlerin beğenilerine sunulan Ice And The Sky, çarpıcı konusu, ışıldayan kadrosu ve başarılı çekimleriyle Sebastiane Award ve Golden Seashell’de Best Film ödülünü almaya layık görülen Aşka Özgürlük ve yönetmenliği, senaristliği ve başrolünü Julie Delpy’nin üstlendiği LOLO filmleri de SineBU aracılığıyla sinemaseverlerle buluşacak. Geçtiğimiz ay yoğun ilgi gören Mustang ise ay sonunda tek seans ile vizyonda olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • SineBU Salonu Sinemaseverleri Bekliyor!
    • SineBU'dan Kasım Programı!
    • SineBu’da Filmler Betimlemeli ve Betimlemesiz İzlenebilecek!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top