Hesabım
    Macbeth Vizyona Girdi!

    "Görsel şölen" nihayet seyircilerle buluşuyor!

    Göz kamaştırıcı sinematografisiyle eşsiz bir seyir deneyimi vadeden Macbeth nihayet yerli seyirciyle buluşuyor!

    Başrollerinde Oscar adayı Michael Fassbender ve Oscar Ödüllü Marion Cotillard’ın yer aldığı yapım eleştirmenlerce senenin en iyi yapımlarından biri olarak adlandırılırken, prömiyerini yaptığı Cannes Film Festivali'nde 10 dakika boyunca ayakta alkışlanmış ve "görsel bir şölen" olarak tanımlanmıştı. Orson Welles’den Roman Polanski’ye kadar pek çok kült sinemacının uyarlamasını yaptığı dramatik Shakespeare eserinin bugün vizyona giren versiyonu hakkında eleştirmenler de bir hayli yorum yaptı. 

    Associated Press, "Bu Macbeth, diğer uyarlamalarda gördüğümüz savaşı, post-travmatik stres bozukluğunu ve kederi diğer uyarlamalardan daha içsel bir şekilde ön plana çıkartıyor. Bu şekilde Kuzel Macbeth film uyarlamalarına damgasını vuruyor" diye yazarken, Los Angeles Times ise "Game of Thrones'un seyirci kitlesi için yapılmış bir Macbeth uyarlaması" dedi. New York Post ise film hakkında, "İskoç tiyatro oyununun son film uyarlamasındaki kan gölünün ortasında ihanet etmenin ürkütücü güzelliği yer alıyor" diye yazdı. Rolling Stone ise başrol oyuncusu Cotillard'ın performansını överek, "Eğer Marion Cotillard'ın Lady Macbeth'i oynadığını görmediyseniz ateş ve buzun yoğun karışımından meydana gelen ve rüyalarına girecek olan bir performansı görmediniz demektir" dedi.

    Justin Kurzel'in yönetmenliğini üstlendiği Shakespeare'in en meşhur kahramanlarından biri olan Macbeth'in epik savaş sahneleri, görsel şölen sunan sahneleri ve en ince detaylara kadar inen estetik bakışıyla beyazperdeye yansıyan hikayesi, savaşın vurduğu İskoçya topraklarında hırsının ve vicdan azabının etkisiyle dağılan bir adamın hikayesi. Bu yılki Cannes Film Festivali'nde kalplere taht kuran Macbeth filmini sinemalarda izleyebilirsiniz!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Macbeth'ten Yeni Posterler!
    • Macbeth'ten Türkçe Altyazılı İlk Fragman Sadece Beyazperde'de!
    • Macbeth'ten Yeni Video!
    • Merakla Beklenen Macbeth'in Vizyonu Öne Geldi!
    • Macbeth'ten Dublajlı Tv Spotu İlk Kez Beyazperde.com'da!
    • Macbeth'in Türkçe Altyazılı Tv Spotu İlk Kez Beyazperde'de!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top