Hesabım
    Alaycı Kuş Box Office'te Egemenliğine Devam Ediyor!

    ABD box office rakamları açıklandı.

    ABD box office'in 4-6 Aralık sonuçları sinemaseverlerin Katniss Everdeen'e hasret kaldığını kanıtlıyor! Listenin geçen hafta liderliğini kazanan Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 bu haftanın da galibi oldu.

    Listenin bu haftaki galibi de geçen hafta olduğu gibi fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 oldu. Katniss'in özgürlük adına verdiği son mücadeleyi anlatan yapım 3. haftasında 18,6 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 2. yapımı ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan taze yapım Krampus odu. Korku komedi yapımı ilk haftasında 16 milyon dolar hasılat elde ederek 15 milyon dolarlık bütçesini ilk haftada geçmeyi başardı. Listenin 3. sırasındaki film ise yine taze bir yapım oldu. Başrollerini Michael B. Jordan ve Sylvester Stallone'un paylaştığı spor-dram yapımı Creed: Efsanenin Doğuşu 2. haftasında 15,5 milyon dolar gişeye ulaştı.

    Listede 4. sıraya alan film ise eğlenceli animasyon yapımı İyi Bir Dinozor oldu. Pixar yapımı film 2. haftasında 15,5 milyon dolar gişe elde etti. Monica BelluciDaniel Craig ve Lea Seydoux üçlüsünü beyazperdede görme şansına eriştiğimiz yeni Bond yapımı Spectre vizyondaki 5. haftasında 1 sıra daha gerileyerek 5. sırayı elde etti. Haftasonunda 5,4 milyon dolar gişe elde eden yapımın 245 milyon dolarlık bütçesini çıkarabilmek için 60,5 milyon dolara daha ihtiyacı var. Listenin 6. sırasını 3. haftasında 4,9 milyon dolar elde eden yılbaşı partisi komedisi The Night Before alırken, 7. sırayı ise çocukluğumuzun sevilen efsanesi Snoopy ve Charlie Brown'ın yeni maceralarını anlatan animasyon yapım Peanuts Filmi aldı. Toplam bütçesi olan 99 milyon doları geçtiğimiz hafta çıkartmayı başaran yapım 4. haftasında 3,5 milyon dolar hasılat elde etti. 

    Listenin 8. sırasını ise Pulitzer Ödülü kazanan bir skandal araştırmasından ilham alan Spotlight yapımı aldı. Rachel Mcdams ve Mark Ruffalo'nun başrollerini üstlendiği polisiye yapım 2,9 milyon dolar gişe ile geçtiğimiz haftaki yerini korumayı başardı. Listenin 9. sırasında ise haftasonunda 2,4 milyon dolar gişe elde eden Brooklyn yer aldı. Romantik dram yapımı vizyondaki 5. haftasında 3,8 milyon dolar elde etti. Listenin 10. sırasında ise 1,9 milyon dolar gişe ile kadrosundaki ödüllü yıldızlarla dikkat çeken gerilim filmi Gizemli Gerçek takip etti. 

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top