Hesabım
    Box Office'in Galibi Düğün Dernek 2: Sünnet Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 4-6 Aralık haftasonu box office sonuçları açıklandı. M3 Film'in rakamlarının listeye dahil olmaması sebebiyle Sarmaşık gibi ödüllü filmlerin liste dışında kaldığı haftanın galibi yerli komediler oldu. Çıkan sonuçlar bu haftasonu seyircinin yerli komedilere yöneldiğini gösterdi.

    Keyifli bir köy güzellemesi olan Düğün Dernek'in vizyondaki ilk haftasını kutlayan devam filmi Düğün Dernek 2: Sünnet bu hafta listenin galibi oldu. İlk filmin fenomen karakterlerinin tam kadro geri döndüğü yapım ilk haftasında 1.380.122 seyirci rakamına ulaştı. İlk 3 günde 1.375.000 kişi tarafından izlenen filme yoğun ilgi sebebiyle gösterim salonları 1200'den 1400'e çıkarıldı. Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler ise süregelen galibiyetini bu hafta kaybederek 2. sıraya geriledi. 4. haftasındaki yapım 72.230 seyirci ile buluştu. Listenin 3. sırasını ise geçen haftaya göre 1 sıra gerileyen, fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 aldı. Katniss'in özgürlüke adına verdiği son mücadeleyi anlatan yapım 3. haftasında 63.871 seyirciye ulaştı. 

    Tom Hanks başrollü casusluk yapımı Casuslar Köprüsü ise 2. haftasında düşük bir çizgi izledi. Soğuk savaş draması 2. haftasında 30.766 seyirci rakamı ile 4. sırada yer aldı. Eğlenceli animasyon yapım Pırdino Sürpriz Yumurta haftasonunda 15.491 seyirciye ulaşırken,onu takip eden yapım ise ünlü İngiliz ajanı oldu. Son Bond yapımı Spectre bu hafta 2 sıra daha geriledi. Ünlü İngiliz ajanı 007'nin yeni maceralarını anlatan yapım 5. haftasında 11.618 seyirci ile buluştu. Listenin 7. yapımı ise Türkan Şoray imzalı Uzaklarda Arama oldu. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan yerli komedi yapımı 9.979 seyirci ile buluştu.

    Listenin 8. filmi ise vizyondaki 4. haftasını kutlayan Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi oldu. Haftasonunda 8.758 seyirciye ulaşan animasyon yapımın ardından ise yine eğlenceli animasyon filmlerinden Otel Transilvanya 2 geldi. İlk filmde vampir kızını paylaşmak konusunda sıkıntı yaşayan Drak'ın bu sefer torunuyla ilişkisini işleyen film haftasonunda 7.588 seyirci ile buluştu. Listenin son sırasında ise Hollywood'un yıldızlar geçidi filmi Gizemli Gerçek yer aldı. Film vizyondaki 3. haftasında 2.837 seyirci tarafından izlendi.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top