Hesabım
    Yepyeni Bir Steve Jobs Geliyor!

    Teknolojinin dahi çocuğu Steve Jobs, Danny Boyle yorumuyla seyircilerle buluşacak.

    2011 yılında pankreas kanserinden hayatını kaybeden, Apple markasının arkasındaki isim Steve Jobs bu Cuma günü vizyona girecek yepyeni bir yapımla yeniden beyazperdeye taşınıyor!

    Teknoloji dünyasına yaptığı katkılarla şu anki var olan ve şu an hayatımızı kolaylaştıran birçok teknolojik ürünün de fikir babası olan Apple Ceo’su Steve Jobs’ın hayatının anlatıldığı Steve Jobs filmi ünlü simanın yardımcısever ve ve bilge yönlerini ön plana çıkartacak. Steve Jobs’ı Oscar adayı oyuncu Michael Fassbender’ın canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda Kate WinsletSeth RogenJeff Daniels gibi Hollywood'un başarılı yüzleri yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda 127 Saat ve Milyoner filmleriyle beğeni toplayan Oscarlı yönetmen Danny Boyle otururken filmin senaryosunda ise Mark Zuckerberg'in hayatının anlatıldığı Sosyal Ağ filminin senaristi Aaron Sorkin imzası var. Yardımsever, bilge, basit yaşayan ve zeki Steve Jobs imajının işlendiği yapımda Jobs'ın söylevleri de oldukça büyük yer tutacak.

    Yabancı Basında Neler Dediler?

    Variety :

    " Michael Fassbender ’ın büyüleyici performansı Amerikan vizyonunun görkemli, sinir bozucu ve sıradışı ele geçirilişini daha da pekiştiriyor"

    The Hollywood Reporter

    "Baştan sona temposu düşmeyen yapımda  Danny Boyle 'ın elektrikli değişken mizacı Sorkin'in son derece teatral üç perdelik çalışmasını tamamlıyor ve ortaya bir gün tiyatro sahnelerine uyarlanabilme potansiyeli olan bir yapım çıkıyor"

    The Wrap

    "Film başarı ve başarısızlığı neyle ölçtüğümüz hakkında. Jobs hayatındaki en önemli şey olan biyolojik kızı Lisa Brennan'ın önemini anlamadan büyük Steve Jobs olamazdı. Onun başarısı, tek başına güzel oyuncaklar ile ölçülemez. Onun başarısı kendi kızıyla bağlanmak istemesinden geliyor"

    NY Post:

    "Filmin oyunculuklar, senaryo ve hatta En İyi Film dalında eleştirmen ödülleri ve çeşitli Oscar adaylıkları kazanacağını ön görmek zor değil"

    NY Times :

    "Bu filmi hem övgü hem de eleştiri tadında yapan şey ne kadar iç içe geçmiş olduğu. Dönüyor, sarsılıyor ve kimi noktalarda bu çılgınca çoklu görevin altından çok zor kalkıyor. Ama sonuç kaos değil tutarlılık oluyor. Diğer filmlerinden de doğrusal kronolojiye ve flashback dönüşlerine pek düşkün olmadığını bildiğimiz Sorkin, Jobs'un hayatındaki 3 temel ana odaklanıyor"

    Merakla beklenen yapım ülkemizde 11 Aralık'ta vizyona girecek!

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top