Hesabım
    Açlık Oyunları'ndan Yeni Bölümler mi Gelecek?

    Bitişiyle bir dönemi kapatan fantastik seri aslında bitmedi mi?

    2012 yılından beri beyazperdede fırtınalar estiren Suzanne Collins imzalı roman uyarlaması Açlık Oyunları (The Hunger Games) hala sinemalarda seyircileriyle buluşmaya devam eden Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 filmi ile noktalanmıştı. Serinin hayranları dünya çapında sosyal medyadan attıkları gönderiler ile adeta serinin finale ermesinin yasını tutmuştu. Ancak Lionsgate'ten yaslı sinemaseverlerin yüzünü güldürecek açıklamalar geldi.

    Variety'de yer alan habere göre film şirketinin başkanı Michael Burns seriye bir ön bölüm eklemek konusunda düşünceleri olduğunu açıkladı. Detay vermekten kaçınan Burns, serinin yaşamaya devam edeceğini söylemekle yetindi. 74. ve 75. Açlık Oyunları'nı görme şansına eriştiğimiz serinin temellerine inecek bir ön bölüm olursa arenalarla geçen mücadeleleri görmeyi bekleyebileceğimiz söyleyen şirket başkanı, distopik atmosferin korunacağının işaretlerini verdi. "Açlık Oyunları'nın devam projesi ne olursa olsun niyetimiz keyfi arena hikayelerini anlatarak şiddeti yüceltmek değil," diyen Burns, "Amacımız Collins'in savaş teorileri keşiflerine devam etmek" diye konuştu. Henüz devam filmine dair resmi bir açıklama gelmese de seçeneklerin değerlendirildiğini biliyoruz. 

    Başrollerini Jennifer LawrenceJosh Hutcherson ve Liam Hemsworth'ün üstlendiği fenomen seri özgürlük adına verilen efanevi bir mücadeleyi seyircilerle buluşturmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Açlık Oyunları Hayranlarına Sarf Edilmemesi Gereken 19 Cümle!
    • Açlık Oyunları Son Halkasıyla Vizyonda!
    • Katniss'e Vandalizm Sansürü!
    • Açlık Oyunları Box Office'i Salladı!
    • Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 Biletleri Sizi Bekliyor!
    • Katniss'in Box Office'teki Engellenemez Yükselişi!
    • Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2'ye Bilet Kazananlar!
    • Alaycı Kuş Box Office'te Egemenliğine Devam Ediyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top