Hesabım
    Ant-Man and the Wasp'a Yeni Senaristler!

    Marvel kahramanının devam filmine yeni senaristler dahil oldu.

    Marvel'ın cep boy süper kahramanı Ant-Man yepyeni maceralarla geri dönüyor! Üstelik devam halkası Ant-Man and The Wasp'ta yalnızca Ant-Man'i değil hayatının aşkı Wasp'ı da yakından tanıyoruz!

    Deadline'da yer alan habere göre daha önce Ant-Man'in senaryosunda da yeniden yazım aşamasında boy göstermiş olan Transformers senaristleri Andrew Barrer ile Gabriel Ferrari Marvel kahramanının yeni maceraları için kalemlerini konuşturacak! Devam filminin senaryosunu üstlenecek olan başrol oyuncusu Paul Rudd'a katılan ikili yeni yapımda yalnızca mini mini süper kahramanı değil Evangeline Lilly tarafından canlandırılan ruh eşi Wasp'ı da seyircilerle buluşturacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filmde olduğu gibi yine Peyton Reed oturacak. Filmin kadrosuna geri döneceği kesinleşen isimler Scott Lang/Ant-man rolündeki Paul Rudd ve Hope Van Dyne/Wasp rolündeki Evangeline Lilly haricinde bilimadamı Hank Pym rolünde Michael Douglas'ın da dönmesi bekleniyor. 

    Dünya çapında 518 milyon dolar gişe yapan çizgi roman uyarlaması Ant-Man'in devam filmi Ant-Man and The Wasp 6 Temmuz 2016'da Amerika'da vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top