Hesabım
    Bir Genç Kızın Gizli Defteri Galası !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde!

    !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde gala yapacak bir diğer yapım Bir Genç Kızın Gizli Defteri olacak!

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 15. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali yepyeni filmler ve galalarla yine dopdolu geliyor!

    Orhan Pamuk'un romanından esinlenilerek uyarlanan Masumiyet Müzesi'nden sonra Marielle Heller’ın Bir Genç Kızın Gizli Defteri filmi de festival kapsamında ilk kez yerli seyirciyle buluşacak. Dünya prömiyerini yaptığı Sundance’te Görüntü Yönetmeni Ödülü kazanan, Berlin’in Generation bölümünde “En İyi Film” seçilen ve en son, bağımsız sinemanın en önemli ödüllerinden Gotham’da Bel Powley’e En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren Bir Genç Kızın Gizli Defteri, Phoebe Gloeckner’in aynı adlı çizgi romanından uyarlanıyor. 1970'li yıllar San Francisco’sunda yaşayan 15 yaşındaki Minnie adlı genç bir kadının cinselliğe dair hislerini ve düşüncelerini anlatan yapımın başrollerinde ödüllü oyuncu Bel Powley’nin yanı sıra True Blood’ın Eric’i olarak tanıdığımız Alexander Skarsgård ve Hollywood’un yükselen isimlerinden Kristen Wiig de yer alıyor.

    15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Suikastçı Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da!
    • Masumiyet Müzesi Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top