Hesabım
    Star Wars Türkiye'yi Geçemedi!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 18-20 Aralık haftasonu box office sonuçları açıklandı. Listenin galibi aynı kalırken, 3 tane taze yapım da listeye dahil oldu. Tüm dünyada rekorkar kıran, gelmiş geçmiş en iyi açılış rakamlarına ulaşan Star Wars: Güç Uyanıyor ülkemizde ise Düğün Dernek 2: Sünnet'i geçemedi.

    Keyifli bir köy güzellemesi olan Düğün Dernek'in vizyondaki 3. haftasını kutlayan devam filmi Düğün Dernek 2: Sünnet bu hafta da listenin galibi oldu. İlk filmin fenomen karakterlerinin tam kadro geri döndüğü yapım haftasonunda 621.485 seyirci rakamına ulaştı. Böylece filmin toplam hasılatı 51.268.025 TL oldu. Listenin 2. sırasına bomba gibi giren yapım ise Star Wars: Güç Uyanıyor oldu. Dünyada heyecanla beklenen yapım ülkemizdeki ilk gününde 76.590, haftasonunda ise 334.911 seyirci olmak üzere toplam 411.501 izleyiciye ulaşmış oldu. Listenin 3. filmi ise usta oyuncu Demet Akbağ ve emektar yönetmen Çağan Irmak'ı ilk kez bir araya getiren Nadide Hayat filmi oldu. Hayatının 2. baharını yaşayan bir ev hanımını anlatan duygu yüklü mizah filmi haftasonunda 158.025 seyirci tarafından izlendi. 

    Listenin 4. filmi ise Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman oldu. Sony Animation’ın ülkemizde çok sevilen serisinin 4. devam halkası haftasonunda 35.859 seyirciye ulaştı. Türkiye'nin sevilen komedyeni Cem Yılmaz imzalı Ali Baba ve 7 Cüceler ise geçen haftaya göre 3 sıra geriledi. 6. haftasındaki yapım 20.085 seyirci ile buluştu. Listenin 6. filmi ise eğlenceli animasyon yapımı Kurbağa Krallığı oldu. 12.769 seyirciye ulaşan yapımı ise Hollywood'un sevilen yüzü James McAvoy'un delilikle dahilik arasında sıkışmış doktor Frankenstein'ı, Harry Potter rolüyle hafızalara kazınan Daniel Radcliffe'in ise doktorun yardımcısı Igor'u canlandırdığı Victor Frankenstein takip etti. Listenin 7. sırasındaki film 2. haftasında 12.382 seyirciyle buluştu.

    Listenin 8. filmi 10.399 seyirci ile Tom Hanks başrollü soğuk savaş draması Casuslar Köprüsü olurken, fenomen fantastik seriyi sonlandıran yapım Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 ise 5. haftasında 10.269 seyirciye ulaştı. Listenin son filmi ise Peter Pan masalının köklerine inen ve her şeyin başlangıcını gösteren fantastik yapım Pan oldu. Hugh Jackman'ı kötü korsan rolünde seyredebildiğimiz film haftasonunda 8.981 seyirci tarafından izlendi. 

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top