Hesabım
    Bourne 5 Yolu Yarıladı!

    Bourne serisinin 5. halkasında işlerin yarısı bitti.

    Serinin 2012 yapımı 4.filmi Bourne'un Mirası'nda Damon'ın yerine Jeremy Renner'ın boy göstermesi, Damon'ın bir daha seride yer almayacağı dedikodularını doğursa da, Bourne 5 filmi Matt Damon ile geri dönüyor. Aksiyon filmlerinin iyi kalpli karakteri Matt Damon Bourne serisinin 5. devam halkasında yarıya gelindiğini açıkladı.

    Variety'e konuşan Akademi ödüllü oyuncu "Muhtemelen filmin yarısını tamamladık. Çekimlere Eylül ayında başladık ancak Aralık ayında hava karanlık olduğu için ilk iki sahneyi kestiler. Sonra üçüncü sahneyi çektik ve ilk iki çekimden elimizde kalan kullanılabilir kısımları kullandık" diye konuştu. Ajan Jason Bourne'un maceralarını anlatmaya devam eden 5. filmde önceki filmlerle bağ kurulacağını söyleyen Damon, "Teknik olarak Bourne kaybolduğunda sene hala 2004'tü. Yani 2016'da çıkacak olan yeni filmde aradan 12 yıl geçmiş olacak ve Bourne izini kaybettirmiş olacak. O aradan geçen yıllar içinde neler olduğu da filmin konusu olacak" dedi.

    Filmde görebileceğimiz lokasyonlar hakkında da bilgi veren ödüllü oyuncu Matt Damon, "Atina olarak göstererek Tenerife'de çekimler yaptık. Bu tür bir sahne filmi başlatmak için gece yarısı isyanı gibi olurdu. Sonrasında İngiltere, bir hafta kadar Berlin'de ve biraz da D.C.'de çekimler yapacağız. Bir arabayla kovalamaca sahnesi için Vegas'ta da çekimler yapacağız" diye konuştu. Oyuncu kadrosunda Bir Terör Filmi ve Hızlı Yarışçı filminden tanıdığımız Alman aktör Vinzenz KieferAlicia VikanderJulia StilesTommy Lee JonesRiz Ahmed ve Neve Gachevi bulunduran filmin yönetmen koltuğunda ise serinin sevilen yönetmeni Paul Greengrass oturuyor. 

    Universal, önümüzdeki sezon Bourne 5'in yanı sıra aynı öykü evreninde geçen ve başrolde yeniden Jeremy Renner'ı izleyeceğimiz yan hikâyeyi de seyircilerle buluşturacak. Frank Marshall'ın Jeffrey Weiner ile birlikte yapımcılığını üstlendiği henüz onaylanmayan ismiyle Bourne 5 29 Temmuz 2016' da seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top