Hesabım
    A Bigger Splash !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde!

    Luca Guadagnino imzalı yapım yerli seyircilerle buluşacak.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında gerçekleşecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 2016 programından tüyolar vermeye devam ediyor. Benim Adım Aşk ile beğeni toplayan Luca Guadagnino’nun son filmi A Bigger Splash 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali’nde yerli seyircilerle buluşuyor!

    !f’in bu yılki sürprizlerinden biri de, 2000’lerin en tartışmalı filmlerinden Melissa P. ve İtalyan yönetmen Luca Guadagnino’nun son filmi A Bigger Splash olacak. Rock efsanesi Mary’nin, sevgilisi Paul ile tekdüzeleşen ilişkilerini tazelemek için çıktıkları İtalya tatillerine eski sevgilisi ve kızının dahil olmasıyla gelişen olayları konu alan A Bigger Splash'in kadrosunda Guadagnino’nun kült oyuncusu Tilda Swinton, Bond serisinin yeni M.’i Ralph Fiennes, Taş Kafa ve Pas ve Kemik filmleriyle gönülleri kazanan Matthias Schoenaerts ve Grinin Elli Tonu serisinin Anastasia’sı Dakota Johnson yer alıyor.

    15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart 2016 tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top