Hesabım
    Resident Evil: The Final Chapter Filmi Can Aldı!

    Serinin son filminde oynayan dublörün kolunun kesilecek olmasının ardından set ekibinden bir çalışan da ezilerek hayatını kaybetti.

    Geçtiğimiz günlerde dublör Olivia Jackson'ın Resident Evil: The Final Chapter filminin setinde geçirdiği kaza yüzünden kolunun kesileceğini paylaşmıştık. Daha üzerinden 1 hafta geçmeden filmin setinden bir ölüm haberi geldi.

    IOL'da yer alan habere göre set ekibinden 34 yaşındaki Ricardo Cornelius Cape Town setinde kullanılan arabanın altında kalarak can verdi. Sette kullanılan Humvee'den sorumlu çalışanlardan biri olan Cornelius, arabanın kayması sonucu aracın altında kaldı. Acilen hastaneye kaldırılarak yaşam destek ünitesine bağlanan genç adam saatler sonra hayatını kaybetti. Cornelius'un dul eşi Shafiefa siteye verdiği röportajda eşinin işvereni All Access Crews'u kimlik belgelerini almak adına kazayı basitleştirmeye çalışmakla suçlayarak, "Ricardo'nun iş arkadaşı beni aradı ve benden onun kimlik belgelerini istedi. Bir kaza olduğunu ancak endişelenmeme gerek olmadığını söyledi. Kimliğini bulamadığım için evlilik belgemizi verdim. Ne olduğunu sorduğumdaysa bana Ricardo'nun birkaç gün hastanede kalacağını söyledi" diye konuştu. 

    Firmanın maddi yardım sağladığını belirten dul eş, "Kimse bana ne olduğunu söyleyemiyor. Bir açıklamaya ihtiyacım var. Konuştuğum iş arkadaşları onlara ulaşmamı engelliyorlar" diye belirtti. Filmin setinden gelen bu ağır yaralanma ve ölüm haberlerinin filmin seyrini nasıl etkileyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top