Hesabım
    As Sanat Yeni DVD'leri Raflarda!

    As Sanat bu hafta dört yeni DVD ile raflardaki yerini aldı.

    Sinema keyfini evinde yaşamayı sevenler ve koleksiyoncular için yepyeni DVD'ler raflardaki yerlerini aldı.

    Taşıyıcı: Son Hız

    Yönetmenliği Camille Delamarre üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ed Skrein, Loan Chabanol ve Lenn Kudrjawizki gibi isimler yer alıyor. Taşıyıcı bu sefer baştan çıkarıcı üç kadın tarafından banka soygunu için kiralanır ancak karşısında zorlu bir Rus mafyası vardır ve istediklerini hemen elde edemeyeceklerdir.

    Büyük Oyun

    Dan Smith'in aynı adı taşıyan eserinden beyazperdeye uyarlanan film; eğlenceli bir gençlik filmi olmayı hedefliyor. Ormanda kamp yapmakta olan bir genç, esrarengiz bir bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşürülmesi  sonucunda Amerikan Başkanı ile tanışır. Fakat Amerikan Başkanı'nın bu durumda kurtarılması gerekmektedir.  Oskari, kontrolü ele geçirerek Başkan Moore'un kurtarılmasına yardım eder. Başrolde Samuel L. Jackson ve Ray Stevenson gibi isimlerin yer aldığı filmde; Mehmet Kurtuluş'un da rolü bulunuyor.

    American Ultra

    Mike ile sevgilisi Phoebe küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürerken sıkıcı buldukları hayatları olağanüstü bir macerayla şenlecektir. Mike yakın zamanda sevgilisine evlilik teklifi etmeyi planlarken Mike'ı tanıyan kimsenin bilmediği bir sır her şeyi altüst eder. Mike esasında hükümet için çalışan bir gizli ajandır ve üstleri tarafından güvenilirliğine gölge düştüğü gerekçesiyle etiketlenmiştir.

    Aksiyon-komedi türündeki filmde başrollerdeki Jesse Eisenberg ve Kristen Stewart'a Connie Britton, Walton Goggins ve Topher Grace eşlik ediyor. Filmin yönetmeni ise Project X ile sinemaya adım atan Nima Nourizadeh.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top