Hesabım
    Sacha Baron Cohen ve Isla Fisher'dan Mültecilere Destek!

    Hollywood'un ünlü isimleri Suriyeli mültecilere 1 milyon dolarlık destekte bulundu.

    Borat ile komedinin vazgeçilmez yüzleri arasındaki yerini alan Sacha Baron Cohen ve Sihirbazlar Çetesi'nin güzel oyuncusu Isla Fisher çifti mülteci sorununa duyarsız kalamadı.

    Dünyanın yüreğini sızlatan acıyı durdurmak adına çocuklar için uluslararası çalışan kar gütmeyen yardım kuruluşu Save the Children'a 500 bin dolar bağışta bulunan ikili Kuzey Suriye'de 250.000'den fazla çocuğun kızamık aşısı olabilmesini sağlamış oldu. Suriye'deki kadın ve çocuklara eğitim, sağlık, barınma ve hijyen yardımlarında bulunan International Rescue Committee'ye de aynı miktarda para yardımı yapan çiftin Hollywood'a ilham kaynağı olmasını umuyoruz. 

    Save the Children'ın kurucusu Justin Forsyth "Bize Suriyeli çocuklar için yaptıkları cömert bağışı kamuoyuna duyurma izni vererek, Sacha ve Isla bu trajik konuyu vurgulamakta yardımcı oluyor" dedi. Bu zamanların Suriye'deki aileler için bombalar, mermiler ve işkence ile umutsuz bir zaman olduğunu söyleyen kurucu, çiftin yaptığı bağışın birçok hayatı kurtaracağını ve en savunmasız çocuklardan bazılarının korunmasını sağlayacağını açıkladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top