Hesabım
    Yerli Box Office'in Zirvesinde Yine Düğün Dernek Var!

    Türkiye box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 18-20 Aralık haftasonu box office sonuçları açıklandı. Listenin galibi aynı kalırken, 3 tane taze yapım da listeye dahil oldu. Düğün Dernek 2: Sünnet hala galibiyeti elinde tutarken listenin uzun zamanlı müdavimlerinden Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2 ise bu hafta itibariyle ilk 10'u terk etti.

    Keyifli bir köy güzellemesi olan Düğün Dernek'in vizyondaki 4. haftasını kutlayan devam filmi Düğün Dernek 2: Sünnet bu hafta da listenin galibi oldu. İlk filmin fenomen karakterlerinin tam kadro geri döndüğü yapım haftasonunda 347.787 seyirci rakamına ulaştı. Böylece filmin toplam hasılatı 58.041.500 TL oldu. Listenin 2. sırasını ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan romantik yapım Delibal aldı. Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu başrollü film haftasonunda 274.991 seyirciye ulaştı. Listenin 3. filmi ise dünyada fırtınalar koparan Star Wars: Güç Uyanıyor oldu. Fantastik bilim kurgu yapımı bu hafta 191.502 seyirci olmak üzere toplam 743.358 izleyiciye ulaşmış oldu.

    Listenin 4. sırasında usta oyuncu Demet Akbağ ve emektar yönetmen Çağan Irmak'ı ilk kez bir araya getiren Nadide Hayat filmi yer aldı. Hayatının 2. baharını yaşayan bir ev hanımını anlatan duygu yüklü mizah filmi 2. haftasında 126.499 seyirci tarafından izlendi. Türkiye ile Japonya'nın güçlü dostluğunu işleyen Ertuğrul 1890 filmi ise bu haftanın taze yapımlarından biri. İki ülkenin ilk sinemasal işbirliği olan yapım ilk haftasında 93.444 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasında ise Çılgın Dostlar 4: Korkak Kahraman yer aldı. Sony Animation’ın ülkemizde çok sevilen serisinin 4. devam halkası vizyondaki 2. haftasında 26.466 seyirciye ulaştı. Listenin 7. filmi ise 24 yıl arayla gelen uyarlama Point Break oldu. Adrenalini en üst seviyede yaşatan aksiyon filminin vizyondaki ilk haftasında 26.273 seyircisi oldu.

    Listenin 8. filmi 3. haftasında 6.338 seyirciye ulaşan eğlenceli animasyon yapımı Kurbağa Krallığı olurken, 5.413 seyirci ile Tom Hanks başrollü soğuk savaş draması Casuslar Köprüsü 9. sırayı aldı. Listenin son filmi ise Hollywood'un sevilen yüzü James McAvoy'un delilikle dahilik arasında sıkışmış doktor Frankenstein'ı, Harry Potter rolüyle hafızalara kazınan Daniel Radcliffe'in ise doktorun yardımcısı Igor'u canlandırdığı Victor Frankenstein oldu.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top