Hesabım
    5. Bourne Filminin Teması Siber Savaş mı Olacak?

    Matt Damon'lı serinin son halkasından yeni haberler!

    Paul Greengrass'ın yönetmenliğini üstlendiği Bourne serisinin 5. filminden yeni haberler var. İpuçlarına bakacak olursak, filmin konusu siber savaş üzerinden gelişecek!

    Entertainment Weekly'den gelen yeni bilgiler ışığında filme dair yeni ipuçları da gelmeye başladı. İpuçlarından ilki serinin başrolü Matt Damon'ın filmin atmosferine dair yaptığı açıklama. Günümüzden pek de farklı bir dünyada geçmeyeceğini öğrendiğimiz yapımda finansal çöküş, piyasalardadurgunluk, siber savaş ve insan hakları ile ilgili birçok problem filme yansıyacak. Damon'ın sözlerine göre "Snowden sonrası" bir zamanda geçecek olan yapımda casusluk, sivil haklar ve demokrasinin tanımı hakkında bir çok tartışmaya yer verileceğini biliyoruz. İpuçlarından bir diğeri de Ex Machina ile kariyeri ani bir yükselişe geçen Alicia Vikander'ın filmde bir "siber uzmanı"nı oynayacak olması. Filmde 5 dakika görünmekten çok başrollerden biri olduğunu düşündüğümüz Vikander'ın karakterinin mesleği bu sebeple büyük bir ipucu teşkil ediyor.  

    Oyuncu kadrosunda Bir Terör Filmi ve Hızlı Yarışçı filminden tanıdığımız Alman aktör Vinzenz KieferAlicia VikanderJulia StilesTommy Lee JonesRiz Ahmed ve Neve Gachevi bulunduran film 29 Temmuz 2016' da seyirci ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top